Syyskuun EBT-nimi: Teemu Hakkarainen

14.9.2012

EBT:n minipojissa tai virallisesti Team StaffPointissa pelaava Teemu Hakkarainen, 10, on valittu EBT:n tämän kauden ensimmäiseksi kuukauden pelaajaksi. Koripalloa Teemu on harrastanut jo 6 vuotta.

Teemu treenasi ahkerasti kesän omatoimiharjoittelujaksolla. Hänen laji- ja fysiikkatestituloksensa paranivat touko- ja elokuun välisenä aikana kaikilla osa-alueille. Teemun omasta mielestä hänen paras osa-alueensa koriksessa on hyökkäys, mutta puolustuspeli vaatii kuulemma vielä kehittämistä. Teemun valmentajien mielestä taas Teemun parhaat ominaisuudet ovat esimerkillinen asenne harjoitteluun, joukkuekavereiden huomioiminen, urheilullisuus ja hyvä heitto.

Koriksessa Teemun mielestä on parasta pelaaminen ja vapaa heittely. Myös joukkuekaverit ovat mukavia. Teemun suosikkipelaajat ovat Lebron James ja Suomen maajoukkueesta tuttu Sasu Salin, jonka nimellä varustettu maajoukkuepaita Teemulla on usein päällä treeniasuna. Idolinsa Teemu tapasi kesäkuussa, kun Sasu vieraili EBT:n Play the Game –leirillä. Omia tavoitteitaan Teemu on jo miettinyt. Hän haluaa ehdottomasti pelata tulevaisuudessa Suomen miesten maajoukkueessa.

Teemu haluaa myös hoitaa koulunsa hyvin ja hänen lempiaineensa koulussa on englanti. Haastattelun lopuksi Teemu kertoo meille vielä lempiruokansa. Se on monelle urheilijalle tuttu spagetti ja jauheliha.

Tsemppiä Teemulle ja koko Team StaffPointin joukkueelle!