EBT:n miesten sarjakausi alkaa viikonloppuna tuplakierroksella

3.10.2012

Joukkueen päävalmentajana toimii Markku Siironen apunaan Juha Jantunen (kuva Peter Åhman)

EBT:n miesten edustusjoukkueen historian ensimmäinen kausi valtakunnallisissa sarjoissa alkaa tulevana viikonloppuna. Miesten 1. divisioona käynnistyy heti tuplakierroksella ja B-lohkossa pelaava EBT saa vastaansa kaksi vanhaa kilpakumppaniaan.

  

Perjantaina EBT matkustaa KaU Koriksen vieraaksi ja sunnuntaina Espoonlahdessa vastaan asettuu Järvenpään Koripalloseura. Perjantaina ottelu alkaa Karkkilan liikuntahallilla klo 18.30. Kauden avausottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen. EBT:n ja KaU Koriksen ottelut aikaisempina kausina 2. ja 3. divisioonissa ovat olleet jännittäviä trillereitä.  Viime kaudella kumpikin joukkue voitti omat kotipelinsä vasta viimeisen minuutin huikeilla suorituksilla. Tälle kaudelle lisämaustetta Karkkila-peleihin tuo myös EBT:n viime kauden kapteenin, Lauri Järvisen, siirtyminen KaU:n riveihin. Karkkilaa valmentaa myös EBT:n miehiä aikoinaan hetken valmentanut Joonas Iisalo.

Sunnuntaina kauden ensimmäisessä kotiottelussa EBT kohtaa Järvenpään Koripalloseuran.  Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kerran Suomen Cupin 2. kierroksella. Tuolloin EBT hävisi ottelun järvenpääläisille niukasti viidellä pisteellä. Nyt siis EBT:llä on mahdollisuus revanssiin. Cup-ottelussa toipilaana olleet pelaajat ovat tervehtyneet hyvin ja joukkue on päässyt harjoittelemaan erinomaisesti. Erityisesti keuhkokuumeen selättänyt Kristian Nurminen ja pitkän odottelun jälkeen peliluvan saanut Paulo Lundoloke tuovat kaivattua lisäapua takamiesosastolle.   

JKS-ottelu alkaa Espoonlahden urheiluhallilla klo 17.00. Otteluun on vapaa sisäänpääsy. Ensimmäisen kotiottelun kunniaksi Espoonlahdessa on myös luvassa pientä yllätysohjelmaa ennen ottelun alkua. Kaikki paikalle kannustamaan EBT voittoon!