EBT:n organisaatiossa muutos

15.10.2012

Valmennuspäällikkö ja B-tyttöjen päävalmentaja Anu Hausen on tehnyt päätöksen keskittyä koripallossa jatkossa joukkuevalmennukseen. Anu jatkaa toistaiseksi päivittäisten asioiden hoitoa valmennuspäällikön roolissa, mutta tavoitteena on luopua tehtävästä kokonaan syksyn aikana.

Anun sanojen mukaan, valmennuspäällikön, valmentajan, rehtorin ja perheenäidin roolien aikataulullinen sovittaminen toisiinsa on osoittautunut odotettua haasteellisemmaksi.

Anu on vienyt eteenpäin tehtäviään valmennuspäällikkönä suurella sydämellä ja vahvalla kehittämisotteella. Tehty työ on ollut arvokasta ja sen tuloksista saamme nauttia vielä pitkään. Kiitos Anu vahvasta panoksestasi valmennuksellisten asioiden edistämisessä ja erityinen kiitos aina seuran arvojen mukaisesta toiminnastasi. Niin valmentajana kuin valmennuspäällikkönä!

Hallitus on keskustellut tilanteesta Anun kanssa ja sopinut asteittaisesta valmennuspäällikön vastuista luopumisesta. Työskentelemme parhaillaan löytääksemme tilanteeseen pitkäjänteisen ratkaisun ja tiedotamme tuloksista erikseen hieman myöhemmin.

"Valmennuspäällikkönä sain perehtyä tarkasti seuramme kokonaisvaltaiseen toimintaan. Seuran päätoimisten työntekijöiden ja hallituksen yhteistyön pohjalta on jo käynnistynyt laaja kehittämistyö, joka vaatii mielestäni täysipäiväisen valmennuspäällikön sitoutuneisuuden. Tätä päätoimeni ja opiskeluni eivät mahdollista. Tästä johtuen ojennan valmennuspäällikön viestikapulan eteenpäin. Tulen edelleen aktiivisesti osallistumaan EBT:n kehittämistyöhön ja valmennustehtäviin. Nähdään kaikkialla korisparketeilla!" toteaa Anu päätöksestään.

Kiitos vielä kerran upeasta tavastasi hoitaa valmennuspäällikön tehtävät ja jatketaan hienoa yhteistyötä valmennuksen puolella!