Eteläisen alueen kevään sarjailmoittautuminen avattu

1.11.2012

Eteläisellä alueella kevääksi voi ilmoittautua kaikkiin nuorten sarjoihin II divisioonista alaspäin sekä naisten III divisioonan alimpaan lohkoon, naisten IV divisioonaan tai naisten mammasarjaan (kuntosarja). Vain uudet joukkueet ilmoittautuvat sarjaan BasketHotellin kautta!

Uutuutena keväällä pyritään saamaan Supermikrosarjaan sekä tyttöjen että poikien lohkot. Supermikrojen ilmoittautuminen löytyy vain poikien puolelta. Mikäli joukkue ilmoittautuu Supermikrosarjaan vain tyttöjen lohkoon, tulee vielä erikseen ilmoittaa sarjavastaavalle kiinnostuksesta osallistua vain tyttöjen lohkoon. Mikäli tyttöjen lohkoon ei tule tarpeeksi osallistujia, yhdistetään kaikki joukkueet edelliseen tapaan yhdeksi sarjaksi. Ilmoittautumisen voi siis tehdä ehdollisena eli joukkue luopuu sarjasta, mikäli tyttöjen lohkoa ei perusteta.

Nuorten sarjojen I divisiooniin ei voi ilmoittautua paitsi 2004-tyttöjen sarjassa, jossa on ollut vain yksi divisioona syksyllä.
I divisioonaan voi uusi joukkue nousta alemmalta divisioonatasolta kevääksi.

Mikäli joukkue haluaa vaihtaa divisioonaa tai luopua koko kevään sarjasta, ilmoita siitä sarjavastaavalle 7.12.2012 mennessä. Divisioonavaihdoissa ei siis tarvitse tehdä uutta BasketHotel-ilmoittautumista. Mikäli joukkue luopuu aluefinaaleista keväällä sinne sijoituksen perusteella päästyään, tulee siitäkin ilmoittaa sarjavastaavalle 7.12.2012 mennessä. Tätä ilmoitusta ei voi tehdä ns. ehdollisena eli ”luovumme II divisioonan aluefinaaleista, mikäli I divarijoukkue pääsee finaaleihin” vaan 7.12.2012 mennessä tulee olla tarkka tieto osallistujista sarjavastaavalla.

Mikäli joukkue pysyy samassa divisioonassa kuin syksyllä, ei tarvitse tehdä mitään ilmoitusta BasketHotelliin tai sarjavastaavalle.

 Sarjailmoittautuminen on auki 7.12.2012 asti, jonka jälkeen kevään sarjat tehdään. Sarjailmoittautumiseen pääsee osoitteessa

http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/sarjatoiminta/sarjailmoittautuminen/

 

Sarjavastaavien tiedot; http://www.basket.fi/@Bin/13546609/Etelän+sarjavastaavat+2012-13.pdf.

 

Yhteenvetona

- Emme pelanneet syksyllä sarjaa lainkaan -> 7.12. mennessä uusi ilmoittautuminen BasketHotelliin

- Pysymme tässä divisioonassa, missä olemme syksylläkin pelanneet -> ei ilmoitusta mihinkään
- Haluamme vaihtaa divisioonatasoa -> 7.12. mennessä info sarjavastaavalle
- Haluamme vaihtaa toisen ikäluokan divisioonaan -> 7.12. mennessä info molempien ikäluokkien sarjavastaaville
- Haluamme luopua kevään aluefinaaleista -> 7.12. mennessä info sarjavastaavalle

 

Mikäli BasketHotellista tai tunnuksista on kysyttävää, voi olla yhteydessä allekirjoittaneeseen. Sarjan asioissa on aina oltava pääasiallisesti sarjavastaavaan yhteydessä.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Tiina Karvonen

Kenttäpäällikkö

Suomen Koripalloliitto

------------

GSM +358 44 906 6068

Fax +358 9 149 6713

tiina.karvonen@koripalloliitto.fi

www.basket.fi – Korista 24/7

Mäkelänkatu 91 (Amer Sportsin talo)

00610 Helsinki