EBT uudistaa organisaatiotaan

15.11.2012

Päivi Mecklin seurajohtajaksi

EBT täyttää ensi kaudella 20 vuotta. Juhlavuoden lähestyessä haluamme varmistaa, että yhdeksi Suomen suurimmaksi kasvaneella seurallamme on edellytykset kehittyä Suomen laadukkaimmaksi koripalloseuraksi.

Toimintamme keskipisteenä ovat pelaajat ja valmentajat. Haluamme taata erinomaisen ympäristön pelaajille harrastaa koripalloa ja valmentajille työskennellä sen parissa. Toimintaamme ohjaavat seuramme arvot. 

Nopea kasvumme on tuonut mukanaan haasteita ja toimintamme vaatii tietyiltä osin kehittämistä. Haluamme parantaa toiminnan laatua ja edelleen lisätä pelaajamäärää. Valmentajiemme osaaminen on vahvaa, mutta haluamme tarjota heille kehittymismahdollisuuksia ja olla jatkossakin yksi alan suurimmista työllistäjistä.

Uudelleenorganisoinnilla vahvistamme resursseja seuran toiminnan kehittämiseen. Seuraavat muutokset astuvat voimaan maanantaina 19.11.2012 ja tulevat luomaan pohjan yhä yhtenäisemmälle ja vahvemmalle EBT:lle.

Seurajohtajaksi on nimitetty Päivi Mecklin. Hän raportoi hallitukselle ja vastaa EBT:n päivittäisistä toiminnoista.

Toimistopäälliköksi on kutsuttu Heidi Meriläinen, joka raportoi  seurajohtajalle ja vastaa hallinnollisista tehtävistä.

Taloudenhoitajana jatkaa Paula Ahlbäck, joka raportoi seurajohtajalle.

Perustetaan valmennuksen ohjausryhmä, jonka puheenjohtajana toimii seurajohtaja. Ryhmän tehtävänä on vastata mm. valmennus- ja harjoitusohjelmista sekä lajikoulutuksesta.

Perustetaan valmennuksen organisointiryhmä, jonka puheenjohtajana toimii seurajohtaja. Ryhmä vastaa mm. valmentajarekrytoinneista, -sopimuksista ja uusien tulevaisuuden valmentajien kasvattamisesta seuran sisältä.

Muutoksen myötä toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön tehtävät lakkaavat. Hallintopäällikön tehtävä jatkuu 30.4.2013 asti, jonka jälkeen se lakkaa. Hallintopäällikkönä jatkaa valmennustyön ohessa Tuomas Rahkonen kauden loppuun. Hän raportoi seurajohtajalle. 1.5.2013 lähtien hallintopäällikön tehtävät siirtyvät toimistopäällikölle.

Päivi Mecklin on toiminut yli 20 vuotta sekä asiantuntijana että kansainvälisten, konsernin kattavien palveluyksiköiden johtajana. Controller-, tietohallinto ja kehitystehtävät sekä operatiivisten toimintojen ja esimiestyö ovat hyvä pohja nyt, kun on tullut aika tehdä jotain ihan muuta. "Haluan tehdä töitä nuorten parissa ja vaikuttaa yhteisöllisyyteen. Olen aina pitänyt itseäni urheiluhulluna ja EBT tuttuna seurana tuntuu sopivalta uudenlaiselta haasteelta. AP2-joukkueen joukkueenjohtajana ja EHBT-turnauksen järjestämiseen osallistuneena tunnen seuran toimintaa ja olen innolla tarttumassa uusiin tehtäviin. Tehdään yhdessä EBT:stä huippuseura!", toteaa uusi seurajohtaja.

Toivotan Päivin sydämellisesti tervetulleeksi uuteen tehtäväänsä ja toivotan kaikille nimitetyille onnea ja menestystä uusissa tehtävissään!

 

Peter Åhman
hallituksen puheenjohtaja
Espoo Basket Team ry.