Vihdoinkin voitto vieraissa!

14.1.2013

Ottelun loppuhetkien vuoristorata toi voiton tällä kertaa kotiin Espoonlahteen.

EBT miehet lähtivät sunnuntaiaamuna klo 9.30 kohti Jyväskylää ja kuuluisaa Kuokkalan graniittia.  Bussimatka sujui leppoisasti ja perille päästiin suhtkoht fresheinä. Peli alkoi erittäin hermostuneesti ja korinteko oli molemmille joukkueille tuskaista. Toinen jakso oli myös vähäkorista vääntöä Joonas Suotamon toimiessa EBT:n puolustuksen lukkona. Joukkueen taistelutahto riitti muutaman ylimääräisen yrityksen voittamiseen ja olimme edellä muutamalla pisteellä.

Toinen puoliaika oli todellista titaanien taistelua.  Jokainen pallonhallinta oli tärkeä ja pelaajat tiedostivat tilanteen. Ottelun loppuhetkien vuoristorata toi voiton tällä kertaa kotiin Espoonlahteen. Viimeiset hyökkäykset tunteet vaihtelivat tuskasta riemuun. Ensin Harri Keskitalo donkkaa JyWen pisteen johtoon pitkän hyökkäyksen jälkeen. Toisessa päässä armottoman sähellyksen jälkeen EBT:lle päätyraja.  Pallo vähän pelanneen Heikki Sivulan käsiin ja heitto koriin. Vihdoinkin voitto vieraissa!!!

 

Ottelun onnistujina mainittakoon Oscar Andersen, joka voitti arvokkaita puolustuspään levypalloja ottelun puolivälissä, Joonas Suotamo, joka voitti oman henkilökohtaisen vääntönsä Keskitalon kanssa, Marco Tammi ja ensimmäisen puoliajan tahtokorit, Janne Sarjan puolustuspään peli, Mika Metsämaan varma pelinjärjestely ja Heikki Sivulan heitto.