Naisten edustusjoukkueen vahvistus Fiina Oljemark

18.10.2013

Kuva: Kari Mattila
Kuva: Kari Mattila

EBT:n tavoitteena on tarjota seuran junioreille koripalloilijaura aikuiseksi asti. Jokunen pelipaikka on kuitenkin edustusjoukkueissa tarjolla seuran ulkopuolelta tuleville vahvistuksille. EBT naisten edustusjoukkueen riveihin on liittynyt kaksi uutta aikuispelaajaa, joista esittelyssä tänään on Fiina Oljemark.

Fiina on 21-vuotias 182-senttinen laitapelaaja. Viime kaudella hän pelasi naisten 1-divisioonaa Torpan Poikien riveissä. EBT:tä vastaan pelatessaan hän tykästyi joukkueen pelitapaan ja päätti keväällä kokeilla uutta ympäristöä. Hän totesi, että EBT:ssä on ”tekemisen meininki” ja päätti jäädä, kun joukkueessakin oli tarve hänen tyyppiselle pelaajalle. ”Sen ajan minkä käytän koripalloon, haluan mennä täysillä. Lisäksi EBT:n naisten joukkueen toiminta on hyvin organisoitu, niin voin keskittyä harjoitteluun ja pelaamiseen”, toteaa Fiina.

Fiina on edustanut koripallourallaan kasvattajaseuransa Karhun Poikien lisäksi HNMKY:tä ja Torpan Poikia. Topon riveissä hän pelasi niin 1.divisioonaa kuin SM-sarjaakin. Vapaa-ajallaan :) Fiina opiskelee Helsingin yliopistossa maa- ja metsätaloustieteitä. Jokeri-bussilinja on tullut tutuksi, kun useimmat luennot ovat Viikin kampuksella, toisella puolella pääkaupunkiseutua.

Fiina debytoi vahvasti EBT:n naisten 1-divisioonan sarja-avauksessa Joensuussa ollen joukkueen tehokkain 15 pisteellä ja 14 levypallolla. Hänen ja koko naisten joukkueen edesottamuksia voi seuraavan kerran seurata kotikentällä, Espoonlahden hallilla sunnuntaina 20.10. klo 17 alkaen.

Tervetuloa kannustamaan!