Valmentaja Markku Siirosen asunto palanut

19.12.2013

EBT:ssä toista kauttaan valmentavaa Markku Siirosta on kohdannut henkilökohtainen tragedia hänen asuntonsa tuhouduttua tulipalossa itsenäisyyspäivän viikonloppuna. Maken kaikki irtain omaisuus paloi hänen olleesaan asioilla kodin ulkopuolella. Päällä olevat vaatteet ja taskussa ollut matkapuhelin jäivät ainoaksi jäljelle jääneeksi omaisuudeksi.

Make tunnetaan koripallolle vahvasti uskoutuneena ja hyväsydämisenä ihmisenä, joka on aina asettanut valmennettavat edelle. Tapahtuneesta huolimatta hän on osallistunut valmentamiensa joukkueiden tapahtumiin ja hoitanut työvelvoitteensa.

Makella on nyt edessään elämän perustarpeiden sekä uuden vuokra-asunnon hankinta. Läheiset ovat auttaneet häntä mm. tarjoamalla väliaikaisen majoituksen.

Näin Joulun alla toivoisin jokaisen EBT:n toiminnassa mukana olevan henkilön suovan Markun tilanteelle muutaman lämpimän ajatuksen. 

Make tarvitsee kaikki kodin perustarpeet kattiloista kahvinkeittimeen, siivousvälineisiin, mattoihin, kalusteisiin jne. 

Voit auttaa lahjoittamalla naapuriavun nimissä esimerkiksi leivänpaahtimen, juustohöylän tai vaikkapa valaisimen. Pieninkin lahjoitus on tervetullut ja auttaa eteenpäin.

Tehdäksesi tilanteeseesi sopivan lahjoituksen ole yhteydessä allekirjoittaneeseen joko puhelimitse tai sähköpostitse. Pidän kirjaa lahjoituksista ja sovin menettelystä avun eteenpäin välittämiseksi. Lahjoituksesi voidaan tehdä joko anonyymisti tai tervehdyksesi saattelemana.

Kiitos myötätunnostasi jo etukäteen! Toivottavasti saamme yhdessä kerättyä Makelle eväät uuden kodin perustamiseen.

Terveisin,

Peter Åhman
hallituksen puheenjohtaja 
Espoo Basket Team ry

0500-527001

peter.ahman@me.com