Hallituksen joulutervehdys

22.12.2013

Syyskausi on tuota pikaa takana ja on aika kiittää kaikkia EBT:n toiminnassa mukana olevia hyvästä syyskaudesta ja työstä sen takana!

MyClub-laskutusohjelman käytössä on ollut haasteita, jotka ovat viivästyttäneet laskutusta. Toimistohenkilökunnan yleisessä tavoitettavuudessa on myös ollut toivomisen varaa. Yhtenä syynä alisuorittamiseen on ollut toimiston resurssipula, mutta emme piiloudu sen taakse, vaan esitämme pahoittelumme ja lupaamme parantaa merkittävästi alkuvuodesta lähtien.
 
Yhtenä tason nostoon liittyvänä toimena on seurasihteerin palkkaaminen.
Liisa Korkiakoski aloittaa toimistollamme tammikuun alussa ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme! Liisalla on erinomainen tausta seurasihteerin tehtävien hoitamiseksi ja lisäksi otamme tyytyväisyydellä vastaan hänen palveluhaluisen ja iloisen asenteensa. Hän tulee vastaamaan seuran peruspalveluiden toimivuudesta ja raportoi tietyissä työtehtävissä seurajohtajalle ja tietyissä suoraan hallitukselle. 
 
Esitämme pahoittelumme myös keväällä vähentyvistä salivuoroista! Tästä emme kuitenkaan voi ottaa syitä niskaamme ainakaan kokonaan. Espoon kaupungin koulujen remontit verottavat käytettävissä olevia saleja ja tästä kärsivät paitsi EBT, myös kaikki muut saleja käyttävät seurat ja lajit. Harjoitusvuorot siis hetkellisesti vähenevät tai lyhenevät, mutta pyrimme normalisoimaan tilannetta mahdollisimman pitkälle esimerkiksi tehostamalla yllättäen vapaaksi jäävien vuorojen käyttöä. 
 
Murheista huolimatta olemme suoriutuneet yhdessä hienolla tavalla syksyn harjoittelusta ja sarjapeleistä. Juniorijoukkueemme ovat pärjännet sarjoissaan hienosti ja aikuisten edustusjoukkueet ovat molemmat tehneet hyvää työtä pitkin syksyä. Pelaajille ja valmentajille onnittelut ahkerasta harjoittelusta sekä sen mukanaan tuomasta pelillisestä menestyksestä ja erityisesti kehityksestä!
 
Myös taustajoukoille, toimitsijoille, tuomareille, vanhemmille ja muille taustavaikuttajille kiitokset tuestanne ja hetkittäin varsin suureksikin muodostuneen työtaakan hoidosta! Roolinne harjoittelun ja pelaamisen mahdollistajana on keskeinen ja tukee EBT:n yhteisöllisiä arvoja.
 
Toivotamme kaikille EBT:läisille rauhaisaa Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta! Nähdään taas alkuvuodesta kentän laidalla. 
 
Jouluisin terveisin,
 
EBT:n hallitus
 
PS. EBT:n toimisto on suljettuna 23.12.2013-1.1.2014, jonka pyydämme huomioimaan yhteydenotoissanne