Aloita kesä hyvässä seurassa – Leiri-ilmoittautumiset on avattu!

21.3.2014

EBT järjestää kesäkuun ensimmäisellä viikolla kaksi koripallon teemaleiriä; Skills ja Shooting Campit. Osallistumalla molempiin (Koko Viikko Korista) hiot taitojasi kaikki viisi päivää hiukan edullisempaan hintaan.

Leirit on tarkoitettu 2001-2008 syntyneille koripallon harrastajille. Skills Campillä kehitetään koripallon perustaitoja ja Shooting Campillä pureudutaan erityisesti heittotaitoon. Ohjelma koostuu liiketaito- ja koripallon taitoharjoittelusta, pienpeleistä sekä liikunnallisesta yhdessä olosta. Leirit järjestetään Espoonlahden urheiluhallin ympäristössä, sisällä ja ulkona. Vastuuvalmentajina toimivat EBT kokeneet valmentajat apunaan pirteitä nuoria ohjaajia.  

KOKO VIIKKO KORISTA

= Skills + Shooting Camp

ma-pe 2-6.6. klo 9-16 (valvonta paikalla klo 8-17)

viisi päivää: EBT jäsenet 170€, ei-jäsenet 190€

SKILLS CAMP

ma-ke 2-4.6. klo 9-16 (valvonta paikalla klo 8-17)

kolme päivää: EBT jäsenet 110€, ei-jäsenet 130€

SHOOTING CAMP

 to-pe 5-6.6. klo 9-16 (valvonta paikalla klo 8-17)

kaksi päivää: EBT jäsenet 80 €, ei-jäsenet 90€

Hinta sisältää valmennuksen/ohjauksen, lämpimän lounaan ja välipalan. Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Ilmoittautumalla hyväksyt tämän. Varmistathan, että pelaajalla on koripallolisenssin yhteydessä ostettu tai perheen oma tapaturmavakuutus.

Ilmoittautumisohjeet:

Leiripaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaikki ilmoittautuvat leireille MyClubin kautta (linkki ilmoittautumislomakkeeseen alla). Päivitäthän mahdolliset erityisruokavaliot omiin jäsentietoihisi, sille varattuun kenttään.

Kaikilla lapsilla, jotka ovat osallistuneet EBT:n toimintaan kaudella 2013-2014 on olemassa olevat tunnukset palveluun, vaikka ette olisikaan aiemmin kirjautuneet sinne. Ennen leirille ilmoittautumista sinun tulee kirjautua sisään palveluun.

Jos salasanasi on unohtunut tai et ole aiemmin kirjautunut palveluun, klikkaa MyClubissa "Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?" ja syötä kenttään se sähköpostiosoite, johon lapsen toimintamaksulaskut ovat tulleet. Näin saat kirjautumisohjeet tuohon sähköpostiin.

Jos et ole seuran jäsen, etkä ole aikaisemmin osallistunut EBT:n toimintaan, rekisteröidy käyttäjäksi.

Jos ilmoittautumisen kanssa tulee ongelmia, ota yhteys Liisa Korkiakoski toimisto(at)ebt.fi tai ma-to klo 9-16 puhelin 040 550 2430.  

Lähetämme ilmoittautuneille laskut sähköpostiin. Ilmoittautumismaksu 25 € erääntyy 7 vuorokauden kulutta ilmoittautumisesta. Loppusumma erääntyy 5.5.2014. Laskuissa on viivakoodi numerosarjana. Käyttämällä sitä saat laskun tiedot suoraan verkkopankin maksulomakkeelle.

Peruutusehdot: Viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua tulleista peruutuksista palautamme leirimaksun vähennettynä 25 € peruutuskululla. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kuin leiripäiviä jää lapselta väliin. Peruutukset osoitteella toimisto(at)ebt.fi.

Muutokset: Espoo Basket Team pitää oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja: Liisa Korkiakoski, toimisto(at)ebt.fi tai ma-to klo 9-16 puhelin 040 550 2430.

Siirry ilmoittautumaan MyClubiin - paina siellä haluamasi leirin kohdalla "Ilmoittaudu nyt"