Bernard Harris vahvistamaan EBT:n valmennustiimiä

24.4.2014

Bernard "Benkku" Harris aloittaa toukokuun puolivälissä EBT:ssä A-poikien ja miesten edustusjoukkueen päävalmentajana.

 Sama päävalmentaja sekä A-pojissa että miesten edustusjoukkueessa vahvistaa yhteistyötä junioreiden sekä miesten edustusjoukkueen välillä. Lisäksi EBT Farmi toimii tiiviissä yhteistyössä sekä A-junioreiden että miesten edustusjoukkueen kanssa, jolloin vanhimpien junioreiden ja aikuisten sarjoihin siirtyvien pelaajien välinen yhteistyö tiivistyy entisestään. Max Tuusa jatkaa Farmin päävalmentajana apunaan Matti Komi. Miesten edustusjoukkue ja Farmi aloittavat uuden kauden harjoittelemalla kevään yhdessä.

Bernard Harris tuli tutuksi EBT:läisille viime kaudella toimiessaan Kehitysryhmien vastuuvalmentajana. Benkku tuli tunnetuksi osaavana, vaativana, paljon palautetta antavana ja positiivisuutta viljelevänä valmentajana.
 
Benkun uralle pelaajana mahtuu monia tähtihetkiä. Virginiassa syntynyt Harris on nimitetty yliopistonsa Virginia Commonwealth Universityn Hall Of Fameen, pelannut NBA:ssa Buffalo Bravesissa ja voittanut Suomen mestaruuden Turun NMKY:ssa.
 
Valmentajana Benkku on toiminut mm. alle 16-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana ja kolme kautta Salon Vilppaan liigajoukkueen päävalmentajana joukkueen sijoituttua parhaimmillaan neljänneksi. Myös FoKoPo ja Team Componenta ovat olleet Harrisin valmenettavia.
 
Get In The Game ry. organisaationsa kautta Benkku opastaa nuoria terveisiin elämäntapoihin, kiertää kouluissa puhumassa huumeiden ja alkoholin haitoista ja auttaa maahanmuuttajia kotiutumaan. Bernard Harrisille on myönnetty SVUL:n hopeinen risti työstä nuorten parissa.
 
Benkun huikea pelaajaura, monipuolinen valmennustausta sekä seuramme kanssa yhtenäinen arvomaailma ovat erinomaisia lähtökohtia yhteistyölle. Toivotamme Benkun lämpimästi tervetulleeksi seuraamme!