Kirsi Eräkangas EBT:n hallituksen puheenjohtajaksi

25.4.2014

EBT ry:n sääntömääräinen Kevätkokous järjestettiin eilen 24.4. Kokouksessa istuva hallitus esitteli kauden 2014/2015 toimintasuunnitelman sekä talousarvion kausimaksuineen, jotka vahvistettiin jäsenten edustajien toimesta. Kokouksessa valittiin lisäksi seuralle uusi hallitus ja hallituksen puheenjohtaja.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Kirsi Eräkangas. Hänellä on vahva koripallotausta, vankka liike-elämän kokemus sekä pitkä historia EBT:läisenä. Hän on myös toiminut kaksi viimeistä kautta seuramme hallituksen jäsenenä ja omaa sitä kautta laajan näkemyksen koko EBT:n toimintaan.

Edellä mainittujen lisäksi olen erityisen mielissäni Kirsin valinnasta hänen yhteisöllisen ajattelunsa ja vahvan seurasitoutuneisuutensa vuoksi. Kiitos kaikille vielä kerran kuluneesta kolmesta kaudesta ja sinulle Kike onnea ja menestystä puheenjohtajana!
 
"Kiitän luottamuksesta ja saamastani kannustuksesta! Lähden puheenjohtajan tehtävään nöyränä, mutta vakuuttuneena, että saamme seuran rutiinit hallintaan ja suuntaamme katseen kehittymiseen. Seuran hallinnosta vastuuta ottaneet ovat oppineet paljon ja uudet toimijat, Liisa, Toni ja Jussi, tuovat lisää virtaa. Paljon hyviä ideoita on ilmassa ja nyt keskitytään pala kerrallaan niiden käytäntöön viemiseen. Toivonkin meiltä kaikilta tukea seuramme eteenpäin viemiseen! Kiitän Peteriä meidän kaikkien puolesta mittavasta panoksestaan puheenjohtajana ja jaksamisesta kiperissäkin paikoissa.", toteaa Kirsi.
 
EBT:n uuden hallituksen jäseniksi valittiin Pipa Böök, Anssi Iivonen, Kimmo Irpola, Ari Saarenmaa, Jussi Viitasalo sekä allekirjoittanut. Jussi liittyy hallitukseen uutena jäsenenä.
 
Mika Saloa haluan kiittää hänen viisivuotisesta panoksestaan EBT:n hallituksessa. Mikalla on ollut erityisesti työauhdeasioiden asiantuntijana keskeinen rooli hallitustyös-kentelyssämme ja jäämme kaipaamaan positiivista ja aina innostunutta persoonaasi!
 
Näihin mukaviin ja innostaviin uutisiin on hyvä päättää viimeinen viestini puheenjohtajan ominaisuudessa ja vielä kertaalleen onnitella Kirsiä uudesta tehtävästään!
 
Peter