Kauden päättäjäisissä palkittiin ansioituneita EBT:läisiä

10.5.2014

5.5. Espoonlahden kotiluolaan kokoontui arviolta lähes 400 EBT:läistä juhlistamaan päättynyttä kautta.

Lämpimät kiitokset Peterille mukavista kuvista!

 

Tilaisuudessa muistettiin ansioituneita EBT:läisiä:

Tenavaputki 

EBT:n tenavaputki koostuu 1-2-vuotiaiden babykerhosta, 3-4-vuotiaiden liikuntaleikkikouluista ja 5-6-vuotiaiden koriskouluista. Koriskouluja on järjestetty Laurinlahdessa ja Kirkkonummella. Tenavaputkeen on osallistunut tämän kauden aikana lähes 100 lasta, jotka ovat kaikki osoittaneet olevansa tulevaisuuden koripalloilijoita. Kaikki tenavaputkeen osallistuneet palkittiin kunniakirjalla

Kauden pelaajat ja tsempparit

Koriskoulu Laurinlahti

Kauden pelaaja Vikke Tuomaala
Lay upit lähtee läheltä ja kaukaa. Tämä pelaaja tykkää pelata.

Tsemppari Jenni Korkeamäki
Kuuntelee aina tarkasti valmentajien ohjeet, keskittyy harjoitteluun ja tekee aina parhaansa. Kehittynyt siksi huimasti kauden aikana. 

Koriskoulu Kirkkonummi

Kauden pelaaja Nicole Ogun

Nicole on osallistunut aktiivisesti harjoituksiin Kirkkonummen koriskoulussa ja kehittynyt hyvin perusasioiden parissa

Tsemppari Eino Vesterinen

Eino liittyi harjoituksiin vuoden vaihteessa ja on osoittanut olevansa synnynnäinen koripalloilija.

Supermikrotytöt 06-07

Kauden pelaaja Annika Messala

Annikan asenne treenaamista, pelaamista ja joukkuekavereitaan kohtaan on vertaansa vailla. Hän on aina täysillä mukana kaikessa, ei valita turhasta ja kannustaa, auttaa sekä rohkaisee pelikavereitaan. Hän on todellinen roolimalli joukkueen muille pelaajille.

Tsemppari Linnea Viitasalo

Linnea on joukkueemme hengenluoja ja hauskuuttaja, hän yrittää aina täysillä treeneissä vetää harjoitteet loppuun, vaikka kuinka rankalta tuntuisi ja heittää vielä huulta siinä tsemppaamisen lomassa.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Supermikropojat 06-07

Kauden pelaaja Axel von Bonsdorff

Axel muodosti joukkueen terävimmän täsmäaseen hyökkäyspäässä ja oli sen suunnan kantava tukipilari. Nuoresta iästään huolimatta jo mahtava voitonpalo ja suuri inho häviämistä kohtaan. Kehityskäyrä ja halu korkealla koko ajan. 

Tsemppari Joonas Manner

Kaudella ylivoimaisesti vähiten poissaoloja treeneistä tai matseista (3 kpl) jo itsessään on hieno suoritus. Lisäksi peleissä tämä 7-vuotias antaa jatkuvasti koriinjohtavia syöttöjä (tietäen mitä tekee) ja riistää palloja puolustuksessa joskus ehkä turhankin kovaotteisesti lukuisista kiistapallotilanteista puhumattakaan. Nämä nostavat Joonaksen joukkueen tsemppariksi tällä kaudella.

Erityismaininta koko joukkueelle kaudesta: treeniaktiivisuus on ollut koko ajan hienoa ja poikien kanssa on ollut loistavaa toimia treenistä ja matsista toiseen. 

Mikrotytöt 05

Kauden pelaaja Malin Seelbach:

Kehittynyt monipuolisesti kauden aikana, koska tekee aina parhaansa harjoituksissa ja peleissä. Erittäin motivoitunut pelaaja, jolla on esimerkillinen asenne kaikkeen tekemiseen kentällä ja sen ulkopuolella. Joukkueen tiikeri on aina valmiina taistoon ja sen ovat  vastustajatkin huomanneet.

Tsemppari Olivia Vainio

Tämä tyttö on mennyt todella huimasti eteenpäin siitä, mistä aloitettiin 
elokuussa. Asennetta ja yritystä löytyy sekä harjoituksissa että peleissä. Kauden alussa arka pelaaja on saanut todella paljon rohkeutta lisää ja on näyttänyt peleissä todellisen tsemppariasenteen. Yrittää hienosti loppuun asti ja on erityisesti puolustuksessa todella kova.  Asennetta kuvaakin tytön kommentti eräällä aikalisällä: Antakaa mulle aina se kova pelaaja.

Mikropojat 05

Kauden pelaaja Elias Saariaho

Joulun tienoilla aloittanut Elias on yksi seuran lahjakkaimmista junioreista. Tärkein lahjakkuus eli loputon oppimisen halu löytyy Eliakselta myös.

Tsemppari Pyry Heinonen  

Iloisella luonteella ja innokkaalla osallistumisella Pyry nostaa koko joukkueen tasoa.

Mikrotytöt 04

Kauden pelaaja Jessica Laitila

Jessica on kehittynyt huikeasti kauden edetessä ja samalla innolla vauhti varmasti kiihtyy.

Kauden pelaaja Micaela Pakarinen

Micaela menee pelissä aina sata lasissa ja kauden jokaisessa tapahtumassa mukana!

Tsemppari  Oona Vesala

Oona ei anna senttiäkään periksi ja napsii levareita kaksi päätä pidempien edestä

Tsemppari Mette Hellqvist

Meten tsemppi tarttuu koko joukkueeseen ja Metellä on aina hymy huulessa!

Mikropojat 04

Kauden pelaaja Luca Juppo

Jupon pelikäsitys ja taidot riittäisivät pelaamaan parikin vuotta vanhempien kanssa. Hyvä harjoittelija: aina paikalla ja aina täysillä.

Tsemppari Kasperi  Niemelä

Kuuntelija, keskittyjä ja loppuun asti pelaaja.


Minitytöt 03

Kauden pelaaja Cella Lehikoinen

Joukkueelle tärkeä korintekijä, joka on aina innokas pelaamaan. Ymmärtänyt tällä kaudella harjoittelun merkityksen ja oppinut sen vuoksi paljon uusia muuveja ja hyvän heittotekniikan. Ottanut suuria harppauksia eteen päin myös joukkuepelissä ja pallolisen puolustamisessa.

Tsemppari Kaisla Jacoby

Tunnollinen ja hyväntuulinen treenaaja. Kehittynyt hurjasti ja ottanut peleissä rohkeasti vastuuta.

Minipojat 03

Kauden pelaaja Pyry Pitkänen

02:n kanssa treenaava Pyry on käynyt pelaamassa 03 pelit ja ollut lähestulkoon joka kerta kentän taitavin ja aktiivisin pelaaja.

Tsemppari Otto Kuula

Otolla on lahjakkuus hyvään harjoittelemiseen, joka on edellytys tielle huipputasolle

Minitytöt 02

Kauden pelaaja Saga Holappa

Saga on kauden aikana kehittynyt kovan harjoittelun kautta uudelle tasolle sekä taidoissa että fyysisyydessä. Saga on joukkuepelaaja ja hengenluoja viimeiseen saakka. Saga nähdään usein pysäyttämässä vastustajien nopeita hyökkäyksiä ja kaappaamassa puolustuslevypalloja sekä hyökkäyspäässä päättämässä nopeita hyökkäyksiä.

Tsemppari Emma Vesiluoma

Pieni ja pippurinen Emma sytyttää omalla taistelullaan koko joukkueen tsemppaamaan tiukassakin tilanteessa. Riistojen ohella Emma nähdään usein kiistapalloissa ja pienestä koostaan huolimatta myös levypalloja jää uskomattoman paljon Emman näppeihin. Lisäksi Emma on kauden aikana kehittynyt huimasti pelin eri osa-alueilla!

Minipojat 02

Kauden pelaaja Teemu Hakkarainen

"Veikkolan prinssi Rohkea", joka tekee välillä matseissa valmentajista tarpeettomia. Huikeita suorituksia sekä hyökkäys- että puolustuspäässä ja aina 110% lasissa.

Tsemppari Akseli Leppänen

Harva vetää treenejä käsi paketissa, mutta Aksu vetää. Ottaa ja antaa hittiä sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä, eikä koskaan anna periksi.

Kauden kehittynein pelaaja Elmo Eräkangas

"Kökkelin diesel" on tällä kaudella kehittynyt huikeasti useilla osa-alueilla ja on puolustuksessa joukkueen tärkein pelaaja vastustajaa pelottavilla blokeillaan.

C-tytöt 01

Kauden pelaaja Maija Naamanka

Joukkueen Scottie Pippen. Loistava kahden suunnan pelaaja. Pystyy käytännössä pelaamaan kaikkia paikkoja 1-4. Puolustaa lähes aina vastustajan pahinta takuria tai laituria, kaikki käy. Pystyy heittämään tai ajamaan voimalla korille ja viimeistelemään hyvinkin vaikeista paikoista molemmilla käsillä. Peräänantamaton, esimerkillinen ja kovapäinen taistelija, jollaisen jokainen joukkue haluaa itselleen.

Tsemppari Noora Svraka

Noora on puolustuksemme selkäranka. Haluamme joukkueena ottaa aloitteen ja luoda intensiteettiä koko kentän prässillä ja Noora on korvaamaton palanen sitä. Tekee äärimmäisen paljon työtä koko kentällä, träppää vastustajien takureita, puolustaa itseään isompia tyttöjä. Taistelee korkealla levypalloissa ja matalalla lattiassa. On AINA treeneissä, eikä valita koskaan. Ihanne-valmennettava, kuuntelee ja toteuttaa aina kuten sovittu.

 C-tytöt 00

Kauden pelaaja Oona Tahko

Ehdoton joukkueen selkäranka. Taitava, monipuolinen pelaaja, hallitsee pelipaikan kuin pelipaikan. Pelikäsitys nuoreksi pelaajaksi todella hyvä. Upea valmennettava, aina valmis laittamaan itsensä likoon

Tsemppari Reetta Salo

Vuotta nuorempana, uskaltaa haastaa isommat pelaajat niin harjoituksissa, kuin peleissäkin. Imee kaiken tiedon valmentajalta itseensä, kuuntelee, ottaa opiksi. Mahtavaa levypallopelaamista koko kauden ajan. Aina paikalla ja valmiina harjoittelemaan ja pelaamaan.

C-pojat 00-01 kilpa

Kauden pelaaja Jesper Laaksonen

Löytyy henk.koht taitoa, pelinäkemystä ja intohimo pelaamiseen. Loukkaantuminen häiritsi kauteen valmistautumista, mutta keväällä potentiaali pääsi esiin ja hyvät suoritukset eivät jääneet enään yksittäisiksi vaan pelaamiseen syntyi tiettyä tasoa ja tulosta alkoi tulla. Mikäli pääsee jatkossa harjoittelussa mukavuusalueen ulkopuolelle, tulee kehitys jatkumaan.

Tsemppari/kehittynein Jani Sarja

Pelaaja alkoi keväällä tottumaan harjoittelurytmiin ja -tehoon, missä ei ole ennen ollut. Kehittyi hyvin perustaidoissa. Urheilullisuuden ja pelirohkeuden myötä alkoi tapahtumaan hyviä asioita. Itseluottamus, pelirohkeus ja -röyhkeys tulevatkin olemaan avainsanoja pelaajan kehittymisessä, hyvän/laadukkaan harjoittelun ohessa.

C-pojat 00-01 haastajat

Kauden pelaaja Jaakko Aho

Hyvä harjoittelija, joka vaatii itseltään ja muilta hyvää suorittamista niin harjoituksissa kuin peleissä. Tahtoa kehittymiseen löytyy joka on loistava lähtökohta matkalla paremmaksi pelaajaksi.

Tsemppari Hugo Rots

Player, who is always ready to fight and give 100% on the court. Will go trough the wall if needed. Wants to compete and always plays for the team. 

­­­­­­­­­­­­­­B-tytöt 1

Kauden pelaaja Henrietta Hirvonen

Pelaaja on käynyt sekä määrällisesti että laadullisesti erinomaisesti harjoituksissa koko kauden ajan. Hänellä on loistava pelinlukutaito ja peleissä on alkanut näkyä kaivattua rohkeutta ja röyhkeyttä. 

B-tytöt 2

 Kauden pelaaja Lina Åhman

Määrätietoinen johtajatyyppi, joka otti rohkeasti vastaan täysin uuden roolin kentällä. Teemalla "sattuu ja tapahtuu"- mentiin monesti ja usein vauhtia oli taitoihin nähden liikaakin, mutta tästä valmentaja juuri nauttii, uskalletaan mennä kovaa ja mukavuusalueen ulkopuolella. Se on ainoa tie oikeasti kehittyä harppauksin, ja näin myös tapahtui. Harvoja jotka oikeasti uskaltavat rukata esim. heittotyyliään täysin uudeksi tavoitellessaan parempaa, arvostan! Monella tapaa vahva pelaaja.

 B-pojat 99

Kauden pelaaja Oskari Werlander

Johtajatyyppi niin kentällä, kuin kentän ulkopuolella. Jatkuvasti äänessä hyvällä tavalla ja vaatii itseltä ja kanssapelaajilta parasta. Pitää myös huolen, että valmentaja on hereillä. Pystyy scoraamaan tarpeen tullen, mutta selkeät vahvuudet puolustuspäässä, missä tulee pelejen avainhetkillä huikeita stoppeja.

B-pojat 98

Kauden pelaaja Elias Leikkonen

Kauden mittaan hieman ujosta ja kontakteja välttelevästä "Eltsusta" on tullut rohkea ratkaisija, eivätkä kovatkaan kontaktit enää pelota. Kolmoset putoaa tärkeissä paikoissa ja levyt raavitaan juuri silloin, kun niitä eniten tarvitaan. Parin kauden sisällä kenties ainesta miesten joukkueeseen?

A-tytöt 1

Kauden pelaaja Kristiina Kourilehto

Kehittyi kauden aikana paljon ja nousi viisikon pelaajaksi. Fysiikan merkittävä kehittyminen mahdollisti lisää tilaa ja aikaa kentällä, jolloin tyttö pääsi hyödyntämään paremmin erinomaisia koripallon perustaitojaan. Lisää rohkeutta omiin ratkaisuihin ja välillä kello soimaan aamutreeneihinkin niin tosi hyvältä näyttää.

A-tytöt 2

Kauden pelaaja Emma Jääskeläinen

Aina iloinen ja positiivisella tuulella. Tsemppaa peleissä, yrittää parhaansa ja käyttäytyy asiallisesti.

A-pojat 1

Kauden pelaaja Matias Leikkonen

Asenne harjoitteluun sekä sitoutuminen joukkueeseen sillä tasolla millä sen kuuluukin olla, jotta tuloksia ja kehitystä tapahtuu. Matias on esimerkillinen niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Hänen kehityskäyränsä on vahvasti ylöspäin.

 A-pojat 2

Kauden pelaaja Tommi Kukkonen

Kova duunari niin peleissä kuin treeneissäkin. Ymmärtää peliä ja haluaa kehittyä jatkuvasti. Donkki ei vielä mene, mutta pienellä kesätreenillä sekin asia on korjattavissa.

Naiset edustus

Kauden pelaaja Fiina Oljemark

Monipuolinen pelaaja joka piti tasonsa parhaiten pelistä toiseen. Ymmärtää peliä hyvin jonka johdosta tekee oikeita valintoja ja asioita koko ajan

Miehet edustus

Kauden pelaaja Tuomas Tenkanen

Kantoi omalla esimerkillisellä tekemisellään hyvin vastuuta koko kauden ajan ja oli joukkueen ehdotonta parhaimmistoa. 

Kauden tyttö- ja poikajuniorit

Kauden 2013-2014 tyttöjuniori Helena Sivula

Kasvoi kauden aikana yhdeksi A-tyttöjen SM-sarjan parhaista ja tehokkaimmista pelaajista ollen neljän parhaan joukossa kahdeksassa tilastokategoriassa! Pelasi 10p keskiarvolla isossa roolissa myös naisten edustusjoukkueessa. Todella monipuolinen korintekijä, jonka kehittymistä on mukava seurata

Kauden 2013-2014 poikajuniori Janne Sarja

Tämä A-ikäinen pelaaja pelasi vahvan kauden miesten edustusjoukkueessa. Takapelaaja johti joukkueensa hyökkäystä ennakkoluulottomasti. Tulee ensi kaudella lyömään itsensä lopullisesti läpi miesten 1-divisioonassa. 

Kauden joukkue 

Kauden 2013-2014 joukkue Minipojat 02

Joukkue on menestystä upeasti kaikilla alueen sarjatasoilla voittaen I-divisoonan mestaruuden. Kauden aikana joukkueeseen liittyneet uudet pelaajat on otettu hienosti vastaan. Epävirallisessa Pohjoismaiden mestaruuskilpailussa Scania Cupissa joukkue voitti hopeaa.

Valmentajat

EBT:n valmentajat ovat seuran tärkein voimavara. Ilman valmentajia ei toimintamme voisi olla näin laajaa. Valmentajat tekevät monesti rahassa mittaamattoman arvokasta nuorisotyötä seuran pelaajien kehittäjinä paitsi koripalloilijoina ja urheilijoina myös ihmisinä. Kaikki valmentajat kukitettiin kiitokseksi onnistuneesta kaudesta.

Kauden juniorivalmentaja Jukka-Pekka Eräkangas, minipojat 02

Jukkis on valmentaja, joka on kouluttautunut esimerkillisesti ja saa piakkoin valmiiksi Huippukoripallovalmentajatutkinnon. Hän suunnittelee valmennuksen perusteellisesti, johtaa hyvin valmennustiimiään, huolehtii kaikista joukkueensa pelaajista ja varmistaa tiedon kulun. Joukkue menestyi tällä kaudella erinomaisesti kaikissa divisioonissa ja Scania Cupissa.

Kauden nuori valmentaja Heikki Sivula

Nuori ja ennakkoluuloton valmentaja, joka ottanut rohkeasti tällä kaudella vastuuta P05 joukkueen valmentajana.

Taustahenkilöt

Jokaisella menestyvällä ja hyvin toimivalla joukkueella on yhteinen nimittäjä. Se on toimiva taustaorganisaatio. Joukkueenjohtajat, yhdyshenkilöt ja taloudenhoitajat tekevät arvokasta työstä joukkueen taustalla ja mahdollistavat sen, että pelaajat voivat keskittyä pelaamiseen ja valmentajat valmentamiseen. Kaikki joukkueenjohtajat, yhdyshenkilöt ja taloudenhoitajat kukitettiin kiitokseksi onnistuneesta kaudesta.

Erikseen muistettiin vielä seuraavia henkilöitä pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnasta EBT:ssä.

Anu Hausen, pitkäaikainen juniorivalmentaja

Annis Aarnio, pitkäaikainen juniorivalmentaja

Paula Karhunen, pitkäaikainen juniorivalmentaja

Monica Tapola, 22 vuoden mittainen ura EBT:n mammoissa.

Jyrki Laurikainen, pitkäaikainen T95 ja naisten joukkueen johtaja.

Isto Kallio, pitkäaikainen T98 joukkueen johtaja

Aarno Pärssinen, pitkäaikainen P03-04 joukkueen johtaja.

Elias Tuomisto, pitkäaikainen T00 ja T01 joukkueiden työmyyrä

Hannu Sivula, vuoden tiedottaja

Peter Åhman: Valmentajamme Markku Siirosen asunnon tuhouduttua tulipalossa viime joulun alla EBT:läiset osoittivat kuinka hyvin pidämme tiukan paikan tullen toisistamme huolta. Naapuriavun määrä oli ylitsevuotava ja levisi muuhunkin urheilukenttään pitkin Suomea. Nyt Make jatkaa elämäänsä uudessa asunnossa, joka on käytännössä kalustettu ja varustettu seuramme jäsenten sekä muiden urheiluihmisten lahjoituksilla. Vuoden seuratekona palkitaan hallituksen väistyvän puheenjohtajan Peter Åhmanin panos projektin käynnistäjänä ja toimeenpanijana.

Anssi Iivonen - Mr.EBT

Anssi ei jätä EBT:tä pulaan! Hän on jälleen tänä keväänä tehokkaasti ja pyyteettömästi vastannut seuran "hallinnon" pyörittämisestä.

Erotuomarit

Koripalloyhteisö tarvitsee pelaajien, valmentajien ja taustahenkilöiden lisäksi myös erotuomareita. Ilman erotuomareita ei koripallopeliä olisi. Tilaisuudessa kiitettiin kaikkia tällä kaudella mukana olleita erotuomareita. Erikseen muistettiin vielä kahta erotuomaria:

Jukka Turunen

Tarjoutuu aina auttamaan, kun erotuomareita tarvitaan. Hän on kouluttanut paitsi itsensä ja myös kolme lastaan koripalloerotuomareiksi.

Petri Huusko

Hyvät pelinohjaamistaidot, ahkera liikkuminen ja hurtti huumori tehneet tästä kaverista pidetyn erotuomarin. Toiminut tällä kaudella erotuomarien mentorina.