Uusia kujeita ja hyvää kesän jatkoa

30.6.2014

Ohjeistus
Paljon on palloja ilmassa
Pirtsakat
Näin
Loppuverkka

Uusi kausi käynnistettiin vahvasti lukuisilla tapahtumilla. Nyt EBT on pitkälti kesätauolla ja pelaajat omatoimisella harjoittelujaksolla.

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla Hallilla oli säpinää kaiken päivää; Skills ja Shooting Campit keräsivät osallistujia lähes tuplamäärän edelliseen vuoteen verrattuna. Innokkaimmat viihtyivät Hallilla koko viikon.

---------------------

Loppukesän ja varsinaisen kauden salivuorot on jaettu. Jos tieto ei ole tavoittanut sinua, niin käy katsomassa löytyvätkö tiedot vuoroista joukkueesi nettisivulta tai kysele asiasta jojolta tai valmentajalta.

---------------------

Useisiin sarjoihin ilmoittautuminen on käynnissä. Lisätietoja tästä linkistä.

Muistathan, että joukkue (yhteyshenkilö tai joukkueen johtaja yhteistyössä päävalmentajan kanssa) huolehtii sarjailmoittautumisista.

Koripalloliitto myönsi sarjalisenssit sekä miesten (1B-divisioona) että naisten (1-divisioona) edustusjoukkueillemme. Liiton uutiseen pääset tästä linkistä

----------------------

Lisenssien ja vakuutusten myynti alkaa 1.7. Ohjeisiin pääset tästä linkistä.

Uutuutena on mobiililisenssikortti, josta lisää tästä linkistä.

Vakuutusvaatimukset ovat muuttuneet; pelikaudella 2014-2015 Koripalloliiton seuraavissa sarjoissa on otettu käyttöön pakollinen vakuuttaminen: Aikuiset kilpa, A-B-C nuoret, minit ja mikrot (tieto vakuutuksesta). Vakuutuksen voi hankkia mistä haluaa. Olemassa olevat vakuutukset kannattaa tarkistaa, sillä alle 18-vuotiailla tapaturmavakuutus saattaa kattaa myös kilpaurheilun. Edellisellä kaudella lisenssin yhteydessä otettu vakuutus on takautuvasti voimassa, mikäli uusi ostetaan heinäkuun aikana. Lisenssejä tarvitaan normaalisti vasta sarjakauden käynnistyessä.

----------------------

Uusi kausi tuo mukanaan sääntömuutoksia (yhteenveto alla). Muutokset johtuvat FIBA:n tekemistä sääntömuutoksista, joihin myös Suomen Koripalloliitto on sitoutunut. Muutoksista astuvat voimaan 1.10.2014. Suurin muutos tulee olemaan hyökkäysajan muutos: hyökkäyslevypallosta saa jatkossa hyökkäysaikaa aiemman 24 sijasta 14 sekuntia.

-----------------------

Seuran toimisto on nyt suljettu. Liisa ja Toni palaavat lomilta 21.7.

 

Parempaa kesäkeliä toimiston ja hallituksen puolesta toivottelee,

Kirsi