Amo, Nintendo ja EBT vahvoja kumppaneita

1.2.2010

Amo Oy on Suomen suurin lelujen maahantuoja ja markkinoija. Amo on vahvasti arvojohdettu yritys, joka haluaa luoda lapsille edellytyksiä kehittäviin ja kasvattaviin leikkeihin. Vahvan EHBT –yhteistyön lisäksi Amo tukee kahta joukkuetta peliasujen muodossa.

Yhtiön historia ulottuu yli 50 vuoden taakse ja Suomen lisäksi toimintaa on myös Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Amon edustamia tuotemerkkejä ovat mm. BABY Born, Bratz, Chicco, Hertan Maailma, Jukka, Lauri Kilpa-auto, Little Tikes, Nikko, Nintendo, Opi Leikkien, Ravensburger, Rölli, Scalextric sekä oma tuotemerkki AMO Tässä Olisi. Tunnetut, vahvat ja turvalliset tuotemerkit ovat eräs Amon keskeisistä vahvuuksista. Amon edustamia tuotteita myydään kuluttajille hyvin varustelluista suomalaisista lelukaupoista, vähittäiskauppaketjuista, tavarataloista, jne.
Amo on vahvasti arvojohdettu yritys, joka haluaa luoda lapsille edellytyksiä kehittäviin ja kasvattaviin leikkeihin. Leikki on lapsen työtä ja Amo haluaa omalta osaltaan turvata leikin edellytykset lapsen kasvaessa. Liikunnalla on Amon edustamissa tuotteissa keskeinen rooli, kuten myös yhteisöllisyydellä. Kannustamalla lapsia monipuoliseen liikuntaan ja sosiaaliseen kanssakäymiseen luodaan mahdollisuuksia yhä terveemmälle lapsuudelle ja tuetaan kasvua kohti aikuisuutta.

EBT on Amolle ihanteellinen yhteistyökumppani jakaessaan oman toimintansa puitteissa niitä arvoja ja ajatuksia joita myös Amo haluaa edistää. Koripallo itsessään on sekä fyysisesti, henkisesti että yhteisöllisesti kehittävä laji, mutta yhteistyön kruunaa nimenomaan kumppaneiden yhteinen arvomaailma. EBT on Amolle turvallinen, luotettava ja iloinen yhteistyökumppani, joka puhuttelee sekä lapsia että perheitä. EBT on myös hyvin johdettu seura, joka voi ylpeillä annettujen lupausten pitämisellä.

Vahvan EHBT –yhteistyön lisäksi Amo tukee T99 ja B-poikajoukkueita peliasujen muodossa. T99 tyttöjen uusia asuja komistaa värikäs Amo –logo ja B-poikien uudet asut erottuvat Nintendo –tunnuksilla.