Koripalloliitto palkitsi EBT:läisiä

24.11.2014

Koripalloliiton palkitsemia. EBT:n Anssi Iivonen edessä ja Katja Mäntylä oikealla. Kuva: Matti Koskinen, Basket.fi

Koripalloliiton valtuuston kokouksen yhteydessä muistettiin useita koripallon parissa ansioituneita toimijoita. EBT:läisistä ansiomerkin saivat Anssi Iivonen ja Katja Mäntylä.

Anssi Iivonen on pitkänlinjan EBT:läinen ja Koripalloliitto huomioi hänet jo toista kertaa. Anssi aloitti koripallon pelaamisen vastaperustetussa Espoo Basket Teamissa 1990-luvun alussa. Sittemmin hän on toiminut seurassamme mm. valmentajana, junioripäällikkönä ja seurajohtajana. Tällä hetkellä Anssi on EBT:n hallituksen varapuheenjohtaja ja aktiivisesti mukana seuran toiminnan ohjaamisessa.

Katja Mäntylä huomioitiin ansioistaan Koripalloliiton työntekijänä. Korisbuumin myötä Liiton henkilöstökin on varmasti joutunut venymään. Pelaajana Katja "Kade" on edustanut EBT:tä sen perustamisesta lähtien. Hän on toiminut useita vuosia naisten edustusjoukkueen kapteenina ja hän oli kaudella 2000-2001 aloitusviisikon pelaajana voittamassa naisten SM-pronssia EBT:lle. Katja pelaa edelleen EBT:n naisten kakkosjoukkueessa naisten II-divisioonaa ja tytär jatkaa minitytöissä perheen koripalloperinnettä EBT:ssä.

Lämpimät onnittelut molemmille palkituille!