Valmentajien ja taustojen pikkujouluissa villi karaokekattaus

30.11.2014

EBT:n valmentajien ja taustojen pikkujouluissa innostuttiin laulamaan karaokea.

EBT:n valmentajien ja taustajoukkojen pikkujouluja vietettiin eilen ravintola Pisarassa. Maukkaan ruoan ja hyvän seuran lisäksi hienon illan kruunasi ehdottomasti vauhdikkaat ja villit karaoke-esitykset. Illan aikana kuultiin monet huippuvedot. Tässä lyhyt kooste illan esityksistä.

Pelin avaa naisten ja A-tyttöjen tiedottaja Hannu Sivula loistavalla ja aistikkaalla Satulinnalla. Voiko kukaan enää laittaa paremmaksi? Onneksi riittävän hullu haastaja kuitenkin löytyy ja lavalle astelee Make Siironen. Ilmeisesti hän ei ole kuullut Hannun vetoa, sillä Maken itseluottamus on huipussaan. Herkkä ja koskettava tulkinta John Lennonin Imagine –kappaleesta saa paikallaolijat tajuamaan, että taso on tänä vuonna tosi korkea.

Pikkujoulujen alun mukana olleet nuoret valmentajat Lina Åhman, Tilda Vainio, Jutta Aaltonen, Emilia Juvakka ja Renée  Böök näyttävät, että mikä iässä hävitään, se yhteispelillä voitetaan. Viisikko laulaa alun ujostelun jälkeen loistavasti Arttu Wiskarin Mökkitien.

Naisten joukkueen monivuotinen luottosentteri Suvi Saunamäki, joka on saapunut pikkujouluihin avomiehensä Tomi ”Tomppa” Malmelinin kanssa, paljastaa, mitä heillä kotona lauletaan. Mä kuuntelen Tomppaa –biisi saa paitsi Tompan keimailemaan eturivissä myös yleisöltä raikuvat suosionosoitukset. Innokkaimmat toivovat Tompalta vastavetona Suvivirttä, mutta Tomppa päättää jättää tämän kevätjuhliin.

Seuraavaksi vuorossa on illan ensimmäinen duetto: Ex-puheenjohtaja Lasse Rahkonen aisaparinaan lavalle uudestaan nouseva Hannu. Kahdelta vahvalta mieheltä vahva tulkinta Popmusiikkia –kappaleesta ja molemmat jatkoon. Myös nuoret valmentajat näyttävät, että useampi biisi luonnistuu, ja Frontside Ollie saa jalat vipattamaan. T06 jojo Kaide Virtanen esittää herkkääkin herkemmän tulkinnan kappaleesta Unchain my heart. KidSingissä menestynyt Renée vastaa Jäätelökesällä.

Puheenjohtaja Kirsi Eräkankaan biisivalinta Rappiolla herättää hetkeksi huolen puheenjohtajamme tilasta, mutta Kiken vauhdikas koreografia ja hiusten heilutus yhdistettynä upeaan lauluun osoittaa huolen turhaksi. Yleisön toiveesta varapuheenjohtaja Anssi Iivonen haastaa Kiken. Den glider in tuo raikkaan tuulahduksen länsinaapurista.

Äiti ja tytär Böökin yhteisesitys Hengaillaan saa viimeisetkin nousemaan tuoleistaan. Seuraavaksi vuorossa on Aikuiset naiset, jotka esittävät Aikuisen naisen. Mari Pakarisen, Katja Mäntylän, Satu Määttäsen, Kirsi Eräkankaan, Pirjo Jakama-Rahkosen, Suvi Saunamäen ja Pipa Böökin voimakas tulkinta on kunnianosoitus Paula Koivuniemelle. Suvi Saunamäki vetää vielä yksin kappaleet Oikeesti ja Poikaa saunoo. Juhlakansa on haltioissaan!

Yksi illan ehdottomista huippuhetkistä on Niko Hellmannin vetämä 50 Centin rap. Se saa erityisesti Maken liekkeihin tanssilattialla ja Martti Iivosen esittelemään akrobatiataitojaan. Huippuhetki on myös loppuillasta kuultava Elias Tuomiston Päivänsäde ja Menninkäinen. Koskettava tuutulaulu.

Tässä vain pintaraapaisu. Illan aikana kuultiin monta hienoa esitystä, josta kiitokset kaikille esiintyjille. Loppuyhteenvetona pitää todeta, että ihan käsittämättömän korkea taso ja aivan hullunhauskaa! Kiitokset järjestäjille Toni Taipaleelle ja Pipa Böökille onnistuneista pikkujouluista!

Pikkujoulujen viettoa jatketaan maanantaina 15.12., kun vuorossa on EBT:n juniorien pikkujoulut.