"Winners never quit and quitters never win"*

13.3.2015

EBT:n naiset ovat valmiita taistoon, mutta kaikki apu otetaan vastaan
Yleisö ja
ja kannustus ovat myös kohdallaan
Lotta Eräkangas taistelee pallon vastustajan korille ja
Helena Sivula nostaa pinnat vaikka reppu selässä
Fiina Oljemark pystypainissa
Voittajan on helppo hymyillä - valmentajat Niko Hellman ja Oscar Andersen

Pikaraportti illan N1D:n ensimmäisen kierroksen välieräottelusta, jossa kohtasivat EBT ja BC Nokia. EBT teki sen mitä sen pitikin, voitto kotiin pistein 73-59.

Ensimmäinen ja kolmas jakso olivat vaikeita kotijoukkueelle, mutta vahva suoritus toisessa ja neljännessä varmistivat voiton. Silmiinpistävää ottelun tilastoissa on, että EBT:n penkki teki 40 pistettä ja BC Nokian 20. Jatkosarjaa ajatellen on hyvä, että joukkueessa riittää ratkaisijoita. Ottelun panosta ja kiihkeyttä kuvaa hyvin se, että kotijoukkueesta yhdelle ja vieraista peräti kolmelle pelaajalle kertyi viisi virhettä.

EBT:n head coach Niko "Nää-tekut-tulee-kalliiksi" Hellman kommentoi välieräsarjan avausvoittoa tuoreeltaan varovaisen optimistisesti: "Aika nihkeetä oli tänään. Teimme puolustuksessa helppoja virheitä huomattavasti normaalia enemmän, eikä hyökkäyskään lähtenyt "rullaamaan" missään vaiheessa. Tarvittava kuitenkin tehtiin ja seuraavassa pelissä olemme varmasti parempia."

Ottelun onnistujina palkittiin vieraiden #25 Anni Lehtola ja kotijoukkueesta #33 Helena Sivula.

Tough and rough game for EBT against BC Nokia. Under pressure the home team did what it had to do. Final score 73-59. Next game in Nokia on Sunday. Stay tuned for game report. Check also team's Instagram - ebtnaiset. Finnish lesson #1: naiset=women.

* Vince Lombardi - who else?

Teksti Hannu Sivula

Kuvat Kari Mattila