EBT jatkaa EHBT-turnauksen järjestäjänä

24.3.2015

Espoo Basket Team, Tapiolan Honka ja Esport Yhtiöt ovat tehneet kolmivuotisen sopimuksen Euroopan toiseksi suurimman juniorikoripalloturnauksen, EHBT:n järjestämisestä. Honka toimii päävastuullisena järjestäjänä ja Esport Yhtiöt vuokraavat tiloja ja järjestävät ruokailuja.

EHBT on monessa mielessä tärkeä joukkueille ja seuralle.

Joukkueille turnaus antaa hyvän ajoituksen johdosta mahdollisuuden käynnistää kausi tehokkaasti ja testata kesäharjoittelun tuloksia. Koska turnaus on iso, useimmissa sarjoissa vastus on parasta kansallistatasoa ja muutamat joukkueet saavat kansanvälistäkin kokemusta. 

Taloudellisesti turnaus on joukkueille edullinen, koska majoitumme kotona ja järjestävien seurojen joukkueet voivat kuitata osallistumismaksut talkootyöllä. Vähän ropoja voi kilahtaa joukkueen tilillekin tehdyn työn määrästä riippuen. Tuntipalkoille näissä hommissa ei pääse, mutta on hyvä muistaa, että Euroopan toiseksi suurimman junioriturnauksen järjestäminen on kunnia-asia ja toisilla perheillä riihikuiva on tiukassa. EBT:n toiminta pohjaa talkoohenkeen ja vapaaehtoistoimintaan. Koko seuran kannalta turnaus on merkittävä tulonlähde, jota on hyvin vaikea korvata.

Viime vuoden turnauksessa mukana oli ennätykselliset 343 joukkuetta, joista EBT:läisiä oli 26. Otteluita pelattiin yli 850. Kaikkiaan turnauksen osallistui yli 5.000 henkeä erilaisissa rooleissa. Tapiolan Hongan ja EBT:n lisäksi turnausjärjestelyihin osallistui myös LePy.

Tämän vuoden turnaus järjestetään

21-23.8.2015 – varaathan päivät kalenteriin! Kaikki tarvitaan talkoisiin!

 

VAPAAEHTOISIA KAIVATAN! Jos olet kiinnostunut osallistumaan turnausjärjestelyihin seuran edustajana ennen turnausta, niin laita viestiä tulemaan kirsi.erakangas(att)ebt.fi.

 

LAHJOITUKSIA?! Turnaukseen tarvitaan mm. n. 1.700 tsempparipalkintoa. Jos sinulla on mahdollisuus saada turnaukselle palkintoja lahjoituksena tai sinulla on idea muusta yhteistyötä, niin olethan yhteydessä Liisaan toimisto(att)ebt.fi tai 040 550 2430.

 

Miettikää myös joukkueenne osallistuminen – ilmoittautuminen avautuu jo huhtikuussa ja monet sarjat täyttyvät heti. Ilmoitamme tarkemmat ilmoittautumisohjeet joukkueenjohtajille ja valmentajille.

 

Tsemppiä loppukauteen hallituksen puolesta toivotellen,

Kirsi