"Ansaitse oikeus olla ylpeä ja itsevarma"*

1.4.2015

Game on!
Hilma Ala-Vähälä on parantanut otteitaan kauden edetessä ja venyi parhaimpaansa oikealla hetkellä
Kristiina Kourilehdon pallosilmä on ilmiömäinen ja kolmen pisteen heitot uppoavat tasaisen varmasti
Helena Sivula taisteli taas viimeiseen voiman rippeeseen asti
Selina Dockery oli jälleen Capsin tehokkain. Elisa Hautala pyrkii ohi.

Lähellä, mutta silti niin kaukana. EBT:n energia ei aivan riittänyt voittoon A-tyttöjen kolmannessa välieräottelussa Helmi Capitals I -joukkuetta vastaan.

EBT taipui hienon taistelun jälkeen pistein 64-71. Johtoasema muuttui ottelun aikana 13 kertaa ja yhdeksän kertaa joukkueet olivat tasoissa, mikä kertoo siitä, että kamppailu oli todella tasainen. Mutta, kuten pronssikautinen poliitikko Benjamin Disraeli totesi: "Elämässä ei voi pahemmin hukata aikaa, kuin käyttää se selitysten keksimiseen."

Vaikka EBT hävisi ottelun, joukkueen head coach Niko Hellman nosti esiin joukkueensa parhaat puolet: "Tytöt voivat hyvillä mielin todeta itselleen, että antoivat kaikkensa! Olen todella iloinen, että kaikki ovat terveitä ja olen jälleen vain ylpeämpi heidän taistelustaan tässä ottelussa." "You can't coach heart", kiteytti Niko ja jatkoi "mutta mun ei tarvii siitä murehtia, koska sitä näiltä tytöiltä löytyy! Onnittelut Capitalsille paremmuudesta tänään ja finaalipaikasta."
 
EBT kohtaa pronssiottelussa paikallisvastustaja Hongan. Pysy kanavalla, otteluennakko tulee ennen kauden viimeistä ottelua.
 
* John Wooden, yksi kaikkien aikojen hienoimmista koripallovalmentajista
 
Teksti Hannu Sivula
Kuvat Kari Mattila