EBT liikutti satoja koululaisia

13.5.2015

Yli 50 joukkueen tapahtuma vaatii kunnollisen suunnittelun
Kenttien rakentaminen alkoi aamuvarhaisella
Otteluita pelattiin kahdesalla kentällä

Suomen Koripalloliiton ja Ruokakeskon Pirkka Street Basket 2015 tarjoaa vuoden hauskimman koulupäivän alakoulun 3.-6. luokkalaisille katukoriksen parissa. EBT järjesti tapahtuman Espoossa.

Joukkueita turnauksessa oli n. 50 ja pelaajia 200-250. Usealla joukkueella oli mukana myös kannustusjoukot ja siten tapahtumaan osallistui kaikkiaan arviolta 350-400 lasta viidestätoista eri koulusta. 

Yli 120 ottelua pelattiin kahdeksalla kentällä.

EBT:n 14 tapahtuman järjestäjää aloittivat valmistelut Espoonlahden Urheilupuistoon aamulla klo 7.30. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - kentät olivat hyvissä ajoin valmiita, kun pelaajia alkoi virrata alueelle. 

Pelit alkoivat vielä sumuisessa, mutta lämpöisessä kelissä tasan kello 10. Taustamusiikki loi tunnelmaa peleihin ja aurinkokin alkoi vilahdella jo ensimmäisen puolen tunnin aikana. Taivas aukesi ennen klo 11 ja loppupäivän saimme nauttia loistavasta kelistä, vaikka meteorologi Tomi Malmelin oli vielä edellisenä päivänä luvannut ainakin 30 mm vettä;)

Viimeiset pelit loppuvat klo 14, jonka jälkeen korit purettii, pakattiin kiertuerekkaan ja alue siivottiin. Valmiita oltiin kello 15.00 ja alue oli varmasti siistimpi kuin tullessamme.

Tapahtuma onnistui loistavasti! Kiitos siis kaikille mukana olleille ja tietysti Espoonlahden Urheilupuiston  päällikölle Juha Helmiselle ja hänen tiimille sekä EPS:lle. Saimme sovitusti kaikki tarvitsemamme tavarat ajoissa ja paikalle kuljetettuna.

Toni