Aikuisten koriskoulu jatkuu syksyllä

7.8.2015

Aikuisten koriskoulu jatkuu syksyllä miesten ja naisten omissa ryhmissä. Tällä tavoin varmistetaan se, että mukaan tulevat harrastajat saavat tasaväkistä vääntöä muiden pelaajien kanssa ja saamme hyviä sekä monipuolisia harjoitteita aikaiseksi.

Naiset: ti 19-20 Kannu
Miehet: ti 20-21 Kannu

(Kannu = Kannussillanmäen väestönsuoja, Kannussillankatu 4)

Koriskoulu kestää syyskuun alusta huhtikuun loppuun, aika ja paikka tarkentuvat lähempänä syksyä. Harjoituskertoja on 1-2 viikossa, osallistujien kiinnostuksesta riippuen. Kerran viikossa harjoittelevat maksavat toiminnasta syys- ja kevätkaudella 115 €. Jos tulijoita on kahteen viikkokertaan, katsotaan summa vielä erikseen.
 
Koriskoulussa harjoitellaan kaikkia koripallon perustaitoja sekä pyritään yhdistämään niitä myös aina pelitilanteeseen. Lisäksi pyrimme pelaamaan muutaman harjoituspelin niin syys- kuin kevätkaudellakin. Joka treenissä pyritään saamaan hyvä hiki päälle!
 
Niin miesten kuin naisten ryhmiin molempiin tarvitaan vähintään kymmenen henkilöä, jotta toiminta käynnistyy. Mukaan ovat tervetulleita viime kaudella mukana olleet harrastajat sekä uudet tulijat. Aikaisempaa koripallotaustaa ei tarvita, nyt on viimeistään aika oppia uusia lajitaitoja aikuisiällä! Tähän ryhmään voi todellakin tulla ilman paineita, rennolla ja hyvällä fiiliksellä.
 
Molempia ryhmiä vetää viime kauden tapaan Johanna Päivikkö, häneltä voi myös kysyä lisätietoja toiminnasta. Johannan sähköposti on johanna.paivikko(at)gmail.com.
 
Ilmoittautumiset: toimisto (at)ebt.fi.