EHBT kiittää!

24.8.2015

Iso kiitos jokaiselle EHBT –turnausjärjestelyihin osallistuneelle! Ja Onnea mitalisteille ja kaikille itsensä peliin laittaneille.

Espoolainen koripallo-osaaminen näyttäytyi kaikessa komeudessaan viime viikonloppuna EHBT –turnauksessa! Etukäteen jännitti, miten tästä selvitään kun osallistuvien joukkueiden määrä ylitti jälleen kerran kaikki aiemmat ennätykset ja saman aikaisesti useita kouluja oli poissa turnauksen käytöstä. Turha pelko – loistavasti selvittiin! 
 
EBT:n, Lepyn ja Hongan korisvanhemmat osaavat asiansa! Isoon tapahtumaan mahtuu aina jotain pientä säätöä, mutta niistäkin selvittiin kekseliäisyydellä ja hyvällä yhteistyöllä. Olemme saaneet palautetta toimivista järjestelyistä, iloisesta ja avuliaasta palvelusta sekä hyvistä peleistä ja jopa auringon paisteesta!
 
Suuri kiitos teille junioreiden vanhemmille, kaikille joukkueenjohtajille ja muille vapaaehtoisille, jotka uurastitte läpi viikonlopun helteisissä olosuhteissa ja saitte aikaan hienon turnauksen! 
 
Ensi vuonna uudestaan!
 
Terveisin,
EHBT -turnausorganisaatio
-------------------------------------
 
EBT:stä turnaukseen osallistui huikeat 32 joukkuetta - siinä oli valmentajilla ja vanhemmilla kiiruhtamista kentältä toiselle. Voimme kaikki onnitella itseämme ahkeroinnista kentällä tai sen laidalla!
 
Joukkueidemme tasosta ei pidä tehdä suoria johtopäätöksiä turnaustulosten perusteella, sillä jotkut ikäluokat olivat mukana useammalla tasavahvalla joukkueella. Mitalipeleissä kuitenkin mukana olivat:
- tytöt-04 hopea T03-sarjassa
- pojat-05 hopea
- pojat-02 kutsusarja pronssi
- tytöt-02 kutsusarjan 4.
- B-pojat kilpasarjan pronssi
- tytöt-03 4.
- tytöt-05 4.
- tytöt-05 fun kultaa
- tytöt-03 fun hopea
- pojat-04 fun hopea
- pojat-06 fun 4.