Superliiga Kauhajoki 19-20.9.2015

21.9.2015

Super-Liiga on P04 ikäisten harjoitusturnausten sarja, jota käydään 2015-2016 yhdeksän joukkueen voimin. EBT:n pojat matkustivat Kauhajoelle viime viikonloppuna liigan ensimmäisiin matseihin.

Tänä vuonna turnee alkoi Kauhajoella. Ensimmäisenä EBT:tä vastaan tuli vierailevana joukkueena Hongan sijasta Korikobrat Lapualta. Joukkueiden ensi kohtaaminen muodostui varsinaiseksi trilleriksi, kun Kobrat teki kolmen pisteen korin viimeisellä sekunnilla ja vei ottelun jatkoajalle. Onneksi poikiemme päät kestivät tämän pikku takaiskun ja EBT hoiti jatkoajan mallikkaasti ja ottelu päättyi EBT:n 40 -45 voittoon.

 

Toisessa ottelussa vastaan tuli Karhu, joka oli voittanut viisi edellistä kohtaamista, mutta kuudes kerta toden sanoo, EBT voittoon 30-20.

 

Lauantain kolmannessa ottelussa kohtasimme Salon Vilppaan. Joukkueiden kokoero oli aika iso ja Salo dominoikin ottelua ensimmäiset kolme jaksoa.

Vasta neljännellä jaksolla aloitettu tuplaprässi alkoi horjuttaa Salon torneja ja se olikin ainoa jakso jonka EBT voitti. Tulos oli kuitenkin aika selvä 37 -22 Salolle.

 

Sunnuntain aamupelissä vastaan tuli BC Nokia, jonka kanssa vääntö oli ollut aina tasaista. EBT hallitsikin ottelua ensimmäiset kolme jaksoa, mutta surkea neljäs jakso pilasi pelin. Nokia teki puolet pisteistään neljännellä jaksolla. Ottelu Nokialle 28-24.

 

Turnauksen viimeisessä ottelussa KTP:tä vastaan oli sikälikin iso panos, että olimme heidän kansaan reissussa yhteisellä bussikuljetuksella. Jälkipeleille oli siis varattu yhteistä aikaa viisi tuntia. Luojan kiitos EBT:n pojat kuuntelivat Maken ohjeita viimeisten sekuntien kuviosta ja Tinon nappisyöttö löysi Elon korin alta, joka nosti voittokorin haaviin kylmänviileästi. Ottelu EBT:lle 25 -24, etulyönti asema paluumatkalle oli saavutettu.

 

 

Superliiga jatkuu 10.10.2015 Espoossa.

Esim. EBT kohtaa KTP:n Opinmäen koululla klo 14.30, juuri ennen EBT:n naisten liigapeliä.

 

Lisätietoa Superliigasta

www.super-liiga.net