EBT:n miehet kaatoivat Ura Basketin

25.10.2015

EBT jatkoi hyviä otteitaan perjantai-iltana miesten I-divisioonassa (lohko B) Espoonlahden urheiluhallilla. Vieraaksi saapunut Ura Basket Kaarinasta kaatui viimeisten sekuntien trillerissä luvuin 83-78 (34-39).

Odotuksissa oli tasainen peli ja näin myös kävi. Viime kaudellahan EBT ei onnistunut voittamaan Ura Basketia kertaakaan. Ensimmäinen neljännes sujui EBT:n tahdissa, mutta toisella jaksolla osat kääntyivät ja näin puoliajalle mentiin Ura Basketin johdossa. Toisella puoliajalla EBT sai taas rytmistä kiinni puolustusmuotojen vaihdoksilla ja vähän kovemmalla prässillä. Pelin viimeisillä minuuteilla annettiin Ura Basketille hieman siimaa, mutta lopuksi voitto hoidettiin kotiin Justice Grahamin vahvalla pelillä ja muutenkin järkevästi pelaten. EBT:llä ei ollut paras heittopäivä, vaikka se ei tilastoissa juuri näykään muuta kuin Joshua Gouchin osalta. Paremmalla heittopelillä ottelusta olisi tullut paljon helpompi EBT:lle. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä sunnuntain vieraspeliin Perniöön PeU-Basketia vastaan. Ottelun MVP-pelaajina kukitettiin vierailijoista Omar Briggs ja kotijoukkueesta Justice Graham.

 

EBT pelaa seuraavan kotiottelun sunnuntaina 1.11.2015 Espoonlahden urheiluhallilla. Vastassa on KaU Koris Karkkilasta. Ottelun aloitusheitto tapahtuu klo 17:00. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan EBT voittoo