EBT:n B-tytöille makea vierasvoitto

26.10.2015

EBT:n tytöt voittivat Turun Riennon selvin lukemin 46-61 sunnuntain SM-sarjapelissä.

Alla päävalmentaja Lauri Järvisen kommentit pelistä:

Joukkue saapui Turkuun hyvissä ajoin, otteluun valmistautuminen sujui hyvin ja pelaajat näyttivät valmiilta peliin. "Tuntematon" Turi lähti otteluun täynnä varmuutta ja pelivalmiina, jättäen näinollen vierasjoukkue Ebt:n perässä juoksevaksi. Ebt oli onnekas ettei Turi kuitenkaan karannut 6-0 alun jälkeen kauemmaksi. Joukkueemme taisteli itsensä mukaan peliin vaikka ensimmäisellä puolikkaalla emme päässeet omassa tekemisen tasossa ns. Omalle hyvälle  tasolle. Tästä kuuluu kuitenkin kunnia hyvin pelanneella ja taistelevalle Turin joukkueelle. Turi tulee varmasti hakemaan voittoja pitkässä ja tasaisessa sarjassa.

Joukkueemme peli ei vielä toisella puolikkaalla ollut missään nimessä kauden parasta antia, mutta kuitenkin hyviä hetkiä ja hienoja suorituksia yksilöinä sekä joukkueena tuli riittävästi pelin kontrolloimiseksi. Joukkueen suoritusvarmuus ja vaihtoehdot hyökätä vastustajan paikkapuolustusta vastaan toivat loppua kohden piste-eroa ja myös hyvän vierasvoiton. 

EBT:stä parhaiten esiintyi joukkueen pidempää osastoa edustava ja tasaisesti otteitaan läpi syksyn parantanut Veera Hautala (10/9). Veeran erinomainen joukkuepelaajan asenne sekä jatkuvasti kehittyvä pelirohkeus on hienoa seurattavaa. Joukkueen tasainen pelaajamateriaali ja sitä kauttta peli-intensiteetin ylläpitäminen oli kuitenkin Turussa suurin vahvuus ja toivottavasti tulee olemaan myös läpi pitkän kauden. Harjoittelu jatkuu ja tärkein lähiajan tavoite onkin saada kaikki sairastelun/loukkaantuneiden kirjoissa olleet pelaajat terveeksi ja takaisin normaaliin harjoitusrytmiin.