EBT:n B-tytöille komea voitto sunnuntai-illan myöhäisottelussa

24.11.2015

Lauri Järvisen luotsaama B-tyttöjen joukkue nappasi maukkaan kotivoiton Tapiolan Hongasta sunnuntai-iltana pelatussa ottelussa. Lue päävalmentaja Järvisen koosteet tästä kuin myös edellisviikon ottelusta.

15.11.2015  Tapiolan Honka 2 – EBT (72-62)

Ennakko-odotuksena oli tiedossa tasainen ensimmäinen paikalliskamppailu Honka vs. EBT. Peli alkoi meidän osalta melko hyvin ja saimme hyvän ja intensiivisen startin. Honka sai kuitenkin tehtyä myös omia runejaan ja peli oli tasaista vääntöä ensimmäisellä puolikkaalla. Toisella puolikkaalla jalat alkoivat ehkä painaa hieman enemmän meidän pelaajilla ja vastustajan paikkapuolustus sekoitti hieman meidän tekemistä molempiin suuntiin. Honka sai pienen otteen pelistä helppojen korien myötä ja meidän itseluottamus/pelirohkeus ei ollut siinä vaiheessa riittävää. Heräsimme kuitenkin taisteluun peliin voitosta viimeisillä minuuteilla kovien suorituksien myötä, mutta valitettavasti aika (ja osittain energia) loppui kesken. Lopputulos 72-62 Hongalle.

Pelistä erityismaininta Wilma Kivekkäälle ( 10/2) joka nosti omaa pelin tasoaan toisella puolikkaalle ja teki asioita ennakkoluulottomasti molemmissa päissä kenttää.

   

22.11.2015  EBT – Honka 1 (71-55)

Sunnuntai-illan lepakkovuoro ja revanssin paikka Espoonlahden "koti" hallilla. Nyt vastassa toinen Honka, vaikkakin pelityyliltään samanlainen kuin edellisviikon joukkue. Toki pelaajat olivat erityyppisiä ja eri vahvuuksilla. Tärkeää meille oli koko kentän puolustaminen ja levypallopelaaminen molemmissa päissä. Eli intensiteetti korkealle näiden asioiden kautta niin olemme vahvoilla pelissä. Aloitimme jälleen erinomaisesti pelin ja saimme onnistumisia liukuhihnalta pelin alussa. Ehkä kuitenkin passivoiduimme tietyissä asioissa liikaa ja Honka pääsi tämän ansiosta peliin mukaan ja meni myös johtoon toisen erän alussa. Aikalisän jälkeen saimme kuitenkin tehtyä 6-0 runin joka piti pelin tasaisena ja puoliajalle lähdettiin Hongan pisteen johdossa.

Kolmas erä ei ollut kummaltakaan joukkueelta erityisen hyvää pelaamista ja korinteko oli melko vaikeaa. Saimme pelistä otetta viimeisessä erässä hyvän puolustuksen kautta ja irtopalloista taistelemalla. Olimme lopussa energisempiä ja aktiivisempia kuin vastustaja, ja EBT palkittiin lopulta hienolla kotivoitolla naapuriseurasta. Hieno lopetus hyvälle harjoitusviikolle joukkueelta! Lopputulos 71-55 EBT:lle.

Joukkueessa oli monia onnistujia ja joukkue teki myös kauden piste-ennätyksensä (71p) joten tästä on melkoisen hyvä jatkaa "korintekotalkoita" ja kohti syyskauden viimeistä kolmea koitosta.