Miehet jatkoivat hyviä otteita 1-divisioonassa, voitto Kotkassa

23.12.2015

Julius Pehkonen heitti KTP-pelissä kolmoset 6/9 tarkkuudella sisään”. Kuva: Peter Åhman

Sunnuntaina 20.12. miehillä oli vierasottelu Kotkassa Karhuvuoren urheilutalolla, kun EBT vieraili KTP:n luona. Sarjassa tasapisteissä olleiden joukkueiden kamppailussa EBT otti selvän voiton numeroin 104-66 (53-19).

Kuten edellisessä ottelussa heti pelin ensihetkistä lähtien EBT otti pelin ohjakset käsiin. EBT on muuttanut viime peleissä puolustuspelaamista. Nyt KTP:n hyökkäys otettiin kiinni jo paljon ylempää, jolloin heille ei jäänyt aikaa rakentaa hyökkäystään. Myös EBT:n heittopeli on lähtenyt kulkemaan paremman puolustuspelaamisen myötä. Ottelun alussa Julius Pehkonen heitti kolme kolmosta putkeen sisään ja se siivitti ottelun hyvin alkuun. Ensimmäisen neljänneksen jälkeen tulostaululla komeilivat EBT:n johtolukemat 13-30.


EBT:n pelaaminen jatkui hyvällä tasolla koko ottelun ajan ja se veti runsaslukuisen kotkalaiskatsomon yllättävän hiljaiseksi. Kaikki EBT:n pelaajat saivat vastuuta ja onnistuivat hyvin ratkaisuissaan. Sebastian Booker teki ottelun korkeimman pistemäärän 26. Hän oli vaikea pideltävä KTP:lle, koska hän pystyy haastamaan 1 vastaan 1 ja lisäksi häneltä löytyy uhkaa sekä kolmosista että korille ajoista. Kaiken kaikkiaan ottelu oli jälleen hyvä, energinen ja viihdyttävä peli EBT:ltä. Ottelu päättyi EBT:n komeaan voittoon lukemin 104-66 (53-19).

Miesten seuraava kotipeli 1-divisioonassa (lohko B) on ensi vuoden puolella. Tällöin Espooseen saapuu edelleen sarjataulukon osalta erittäin jännittävään ja mielenkiintoiseen peliin Namika Lappeenranta. Ottelu alkaa sunnuntaina 10.1.2016 Espoonlahden urheiluhallilla klo 13:30. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan EBT voittoon!