Muutoksia EBT:n organisaatiossa

25.1.2016

Laura Sohlberg

Valmennuspäällikön irtisanouduttua EBT uudistaa organisaatiotaan. Seura lähtee hakemaan toiminnanjohtajaa ja Laura Sohlberg on jo aloittanut osa-aikaisena projektikoordinaattorina.

Laura Sohlberg on 22.1. aloittanut EBT:n osa-aikaisena projektikoordinaattorina. Hän vastaa salivuoroihin liittyvästä kommunikaatiosta ja useiden tapahtumien organisoinnista. Lisäksi Laura osallistuu muuhun tiedotukseen ja valmennuksen käytännönasioiden hoitamiseen sekä nettijulkaisemiseen. 
 
Lauralla on pitkä työkokemus viestinnän ja markkinoinnin erilaisista tehtävistä, mm. yli 10 vuotta Nokian palveluksessa. Hän on koulutukseltaan ekonomi. Toivotamme Lauran lämpimästi tervetulleeksi EBT:hen! 
 
Lauran tavoitat toistaiseksi sähköpostitse osoitteesta valmennus (a) ebt.fi. Helmikuun alusta hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 553 3950.
 
Seurasihteeri Ulla Korkeamäki työskentelee Lauran kanssa seuran toimistolla.
 
Toni Taipale lopettaa EBT:ssä
 
Toni Taipale on irtisanoutunut valmennuspällikön toimesta ja lopettaa työt tammikuun lopussa. Kiitämme Tonia sitoutuneesta työskentelystä ja toivotamme hänelle onnea uusiin haasteisiin!
 
Hallitus osallistuu toistaiseksi aktiivisesti seuran päivittäisten toimintojen organisointiin. 
 
Hallituksen varapuheenjohtaja Anssi Iivonen ja hallituksen jäsen Toni Hållfast vastaavat toistaiseksi valmennuksen organisoinnista ja he käynnistävät kauden 2016-2017 valmistelun.
 
 
Hallituksen puheenjohtaja Kirsi Eräkangas jatkaa seuran päätoimisten työntekijöiden esimiehenä.
 
EBT käynnistää tällä viikolla toiminnanjohtajan rekrytoinnin ja jatkaa valmennuksen organisointia.