Mikko Asikainen ja Joonas Iisalo aloittaneet Valmentajan ammattitutkinnon

7.2.2010

EBT:n valmennuspäällikkö Joonas Iisalo.

EBT panostaa tälläkin kaudella laajasti valmentajiensa tietotaidon lisäämiseen. Useat valmentajat osallistuvat Suomen Koripalloliiton järjestämiseen 0-, 1- ja 2-tason koulutuksiin. Lisäksi seuran valmentajilla on mahdollisuus anoa osallistumista 3- (Huippukoripallovalmentajatutkinto) ja 4-tason (Valmentajan ammattitutkinto) koulutuksiin.

Kaudella 2007-2008 Valmentajan ammattitutkinnon suoritti Olli Tarkiainen ja tällä kaudella tutkinnon suorittavat Mikko Asikainen ja Joonas Iisalo. Mikko Asikainen on ennestään suorittanut Suomen Koripalloliiton Huippukoripallovalmentajatutkinnon ja Joonas liikunnanohjauksen perustutkinnon. Nyt he pääsevät syventämään valmennustietojaan ja –taitojaan sekä pohtimaan syvällisesti valmennuksen eri osa-alueita Pajulahden urheiluopistolla tapahtuvassa koulutuksessa. Koulutuksen lähiopiskelu toteutetaan kahdeksana neljän päivän mittaisena lähijaksona (yht. 280h). Etäopiskelu puolestaan sisältää työssä oppimista, itseopiskelua ja näyttötehtävien tekemistä (yht. 480h).

Ensimmäinen lähijakso järjestettiin 25.-28.1.2010 ja viimeinen on vuorossa 13.-16.12.2010. Tsemppiä Mikolle ja Joonakselle koulutukseen!

Pajulahden urheiluopistolla on muitakin EBT:läisiä, sillä Tuomas Rahkonen ja Mikko Rönkä suorittavat siellä parhaillaan Liikunnanohjauksen perustutkintoa. Johanna Iisalo puolestaan sai ko. tutkinnon valmiiksi puoli vuotta sitten.