EBT vailla mahdollisuuksia Tampereella, RaPy voitti selvästi

2.3.2016

Yakko Silveira Majuri teki ensimmäiset pisteensä ykkösdivarissa. Kuva: Peter Åhman

EBT:n miesten edustusjoukkueen kausi ykkösdivisioonan B-lohkossa jatkui sunnuntaina 28.2.2016 vieraspelillä Raholan Pyrkivää vastaan. Espoo Basket Team taipui selvästi kotijoukkueelle numeroin 113-75 (55-30) ja näin pisteet jäivät Tampereelle Tammelan palloiluhallissa käydyssä ottelussa.

Espoo Basket Teamin tammikuiset loistopelit ovat enää muisto vain. Massiivisesta 22 pelaajan kokoonpanosta loistaa poissaolollaan reilun tusinan verran pelaajia erinäköisistä ja erilaisista syistä. Sunnuntaina EBT pelasi Raholan Pyrkivää vastaan nuorella kokoonpanolla, jossa myös A-juniorit saivat runsaasti vastuuta. Junioreista mukana olivat Yakko Silveira Majuri ja Elias Leikkonen, joka pelasi ensimmäisen I-divisioonapelinsä. EBT ei pystynyt vastaamaan rutinoidun ja erittäin fyysisen Raholan peliin vaan hävisi ottelun selvästi. Tulevissa otteluissa pisteet ovat kiven takana, mutta hyvällä taistelutahdolla ja itsetunnolla niitäkin voi vielä olla saatavilla.
 
Miesten seuraava ottelu 1-divisioonassa (lohko B) on paikallisderby Tapiolan Honkaa vastaan. Ottelu EBT – Honka alkaa perjantaina 4.3.2016 Espoonlahden urheiluhallilla klo 18:45. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan EBT voittoon!