Pipa Böök EBT:n toiminnanjohtajaksi

7.3.2016

EBT:n toiminnanjohtajaksi on nimitetty 7.3.2016 alkaen Pipa Böök, 46. Pipalla on vuosien kokemus markkinoinnista, viestinnästä ja yrittämisestä. Hänen yrityksensä on mm. järjestänyt koululaisten iltapäiväkerhoja sekä lasten ja nuorten tanssikerhoja.

Pipa tuntee seuran toiminnan hyvin. Hän on toiminut kaksi vuotta EBT:ssä joukkueenjohtajana ja ollut kaksi vuotta seuran hallituksen jäsen. Pipa on ansiokkaasti organisoinut Espoonlahden urheiluhallin arki- ja viikonloppuvalvontaa, koordinoinut koulujen omavalvontaa sekä osallistunut seuran tapahtumien järjestämiseen. Pipa on myös tuttu näky innokkaana kannattajana Espoonlahden urheiluhallilla EBT:n edustus- ja juniorijoukkueiden kotipeleissä.

 
"Kiinnostus toiminnanjohtajan paikkaa kohtaan oli kiitettävää, mutta valinta oli lopulta helppo tehdä. Pipan myötä saamme seuran ihmiset ja toiminnan valmiiksi tuntevan, ja EBT:n arvot jakavan ahkeran toiminnanjohtajan. Positiivisena, helposti lähestyttävänä ja organisointikykyisenä ihmisenä Pipa pystyy nopeasti ottamaan seuran operatiivisen toiminnan haltuun ja kehittämään sitä. Valmennustoimintamme kehittäminen organisoidaan uudelleen seurassa jo olevaa valmennusosaamista hyödyntäen" kertoo EBT:n hallituksen puheenjohtaja Kirsi Eräkangas.
 
Kiitän hallitusta luottamuksesta ja otan uuden pestin vastaan täynnä virtaa ja innostusta. Meillä on hieno seura, jonka kivijalkana ovat hyvät päätoimiset ja oto-valmentajat sekä joukkueiden taustat. Haluan hoitaa tehtävääni ihmisläheisesti, seuran arvoihin tukeutuen ja tuleviin mahdollisuuksiin rohkeasti tarttuen. Uskon hyötyväni aiempien tehtävieni tuomasta osaamisesta ja kokemuksesta. Haluan oppia myös uutta. Töitä ja haasteita varmasti riittää. Uskon vahvasti että yhdessä olemme enemmän” toteaa Pipa.
 
Toiminnanjohtaja vastaa EBT:n operatiivisesta toiminnasta, sen organisoinnista ja johtamisesta. Toiminnanjohtaja toimii valmentajien ja seuran päätoimisten työntekijöiden esimiehenä. Toiminnanjohtajan lisäksi EBT:n toimistolla työskentelevät seurasihteeri Ulla Korkeamäki ja projektikoordinaattori Laura Sohlberg. Valmennustehtävissä EBT:ssä työskentelee viisi päätoimista valmentajaa Lauri Järvinen, Markku Siironen, Mikko Jantunen, Niko Hellman ja Tomi Malmelin, sekä lisäksi noin 60 oto-valmentajaa.
 
Toiminnanjohtajan pestin myötä Pipa eroaa EBT:n hallituksesta.
 
Toivotamme Pipalle onnea uuteen tehtäväänsä!