EBT hakee kahta päätoimista valmentajaa oppisopimuksella

7.4.2016

Espoo Basket Team on Suomen suurimpia koripallon erikoisseuroja. Seurassa on yli 500 junioripelaajaa. Päätoimisia valmentajia on viisi ja OTO-valmentajia n. 70. Koripalloliiton sarjatoimintaan EBT osallistuu vuosittain n. 40 joukkueella. EBT hakee valmennuksen vahvistuksikseen kahta päätoimista koripallovalmentajaa oppisopimuskoulutuksella.

EBT:n toiminta-alueena on koko Espoo, mutta päätoiminta-alueet ovat Suur-Espoonlahti, Matinkylä-Olari ja Espoon keskus. EBT on Valon ja urheilun lajiliittojen Sinettiseura. Haemme kahta motivoitunutta päätoimista valmentajaa oppisopimuksella.
 
Koripallovalmentaja toimii seurassa lähinnä nuorempien joukkueiden ja tenavaputken valmentajana.  Toimenkuvaan kuuluu myös koripallopainotteisten iltapäiväkerhojen ja koulukoripallo-ohjelmien, mm. koripallon näytetuntien vetäminen. Kokonaistyönkuva tarkentuu oikeiden henkilöiden löydyttyä.
 
Pääpaino on saada seuramme nuorempaan päähän lisää harrastajia ja innostaa jo mukana olevia pieniä koripalloilijoiden alkuja. Päätoimisten valmentajien tukena toimivat seuran muut toimihenkilöt ja toiminnanjohtaja. Toimenkuvat ovat kokopäiväisiä.

Hakijoilta edellytämme aikaisempaa kokemusta koripallosta, joko pelaajana tai valmentajana, innostuneisuutta ja kykyä toimia lasten ja nuorten parissa. Tarjoamme mahdollisuutta työskennellä oppisopimuksella, esimerkiksi opiskelemalla liikunnan perustutkinnon töiden ohella urheiluopistolla.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset toivotaan lähetettävän palkkatoivomuksineen 22.4.2016 mennessä osoitteeseen pipa.book(at)ebt.fi.

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Pipa Böök
pipa.book(at)ebt.fi
040 635 8200 (arkisin klo 13-17 välillä)