Miesten joukkueen Try-Out tilaisuus 7.-8.5.2016

10.4.2016

Espoo Basket Teamin miesten edustusjoukkue järjestää kaikille kilpakoripallotaustaisille pelaajille avoimen try-out tilaisuuden. EBT:n miesten edustusjoukkue pelaa 1B-divisioonassa ja tavoittelee kaudella 2016-2017 play-off paikkaa. EBT tarjoaa yhtenä Suomen suurimmista koripalloseuroista hyvät mahdollisuudet kehittymiseen pelaajana, asiantuntevan valmennuksen ja hyvän yhteishengen.

 
Joukkueen runko muodostuu seuran omista kasvateista ja etsimme nyt sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia täydentämään nuorta tiimiämme.
 
Try-out tilaisuus järjestetään kaksipäiväisenä 7.-8.5.2016 Espoonlahden urheiluhallilla. Tapahtuma alkaa kumpanakin päivänä klo 11.00 ja päättyy klo 14.00. Joukkueeseen katsastetaan pelaajia kaikille pelipaikoille.
 
Lauantain tilaisuus alkaa yhteisellä avauksella, jonka jälkeen siirrytään fysiikka- ja lajiharjoituksiin. Tilaisuus jatkuu sunnuntaina ja osallistujien toivotaan saapuvan paikalle molempina päivinä.
 
Joukkueen päävalmentaja Bernard Harris vastaa tilaisuuden urheilullisesta sisällöstä ja seuran edustaja on paikalla vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin.
 
Ei erillistä ilmoittautumista. Tiedustelut: Peter Åhman, 050 052 7001
 
Tervetuloa!
 
EBT:n miesten edustusjoukkueen tiimi