Audentes Tallinasta C-tyttöjen vieraana Espoossa 23-24.4

20.4.2016

C-tytöt kävivät joulukuussa Audentesin vieraina Tallinnassa ja nyt on vastavierailun aika. Audentes kuuluu ikäluokassaan Viron kärkijoukkueisiin ja EBT:n C-tyttöjen tavoin valmistautuu oman maansa mestaruuskamppailuihin.

Joulukuussa Tallinnassa Audentes oli niukasti EBT:tä parempi, joten luvassa on varmasti tiukkaa vääntöä tulevana viikonloppunakin. Audentes kohtaa viikonlopun aikana ystävyysotteluissa EBT:n kahteen kertaan ja sen lisäksi pelaavat hallilla harjoituspelit niin ikään Suomen kärkikaartiin kuuluvia Tampereen Pyrintöä ja HNMKY:tä vastaan. Pelien lisäksi EBT:n ja Audentesin tytöillä on lauantai-illaksi luvassa yhteistä iltaohjelmaa.

C-tyttöjen valmennus toteaa viikonlopusta: ” Vierailu joulukuussa Tallinnassa oli todella onnistunut ja hyvin järjestetty - ja saimme kohdata kaksi Viron kärkijoukkuetta.  Kauden aikana pelatut lukuisat kansainväliset pelit kovia Latvian, Viron, Ruotsin ja Tanskan kärkijoukkueita vastaan ovat olleet opettavaisia erilaisen pelitavan ja –kovuuden myötä. Mikä sen parempaa kuin saada Audentes vieraaksi tässä vaiheessa kautta, pelata jälleen heitä vastaan sekä tarjota samalla heille mahdollisuus mitata taitoja myös muiden hyvien kotimaisten kilpakumppanien kanssa. Viikonloppuna hallilla on luvassa monta hyvätasoista kansainvälistä C-tyttöpeliä.”
 
Otteluohjelma (Espoonlahden halli):
 
Lauantaina 23.4
13.30 Audentes – Tampereen Pyrintö
16.30 EBT – Audentes
 
Sunnuntaina 24.4
12.30 Audentes – HNMKY
16.30 EBT – Audentes
 
Tervetuloa kannustamaan ja seuraamaan kv-pelejä viikonloppuna!