Kauden viimeiset kamppailut!

5.5.2016

GO EBT!!!

Huomenna se urheiluhullun jännitys taas alkaa! EBT-korista on tarjolla niin Kisakalliossa kuin Summahallilla. CT02 ja CP02 taistelevat Suomen Mestaruuksista Susi Training Centerissä ja Kisakallion Palloiluhallissa. 2. divisioonan aluefinaaleissa Summahallilla on EBT:ltä hienosti mukana kahdeksan joukkuetta.

C-pojat aloittavat urakkansa huomenna klo 17.00 pelillä PuHu:a vastaan C-lohkon avausottelulla.  Muut joukkueet C-lohkossa ovat Ura Basket ja HNMKY.  D-lohkossa puolestaan pelaavat LePy, Honka, Kouvot ja Turun NMKY.  Eli lohkon kahden parhaan joukkoon pitäisi päästä, jotta välierien kautta finaalipaikka sunnuntain otteluun avautuu!

C-tytöt saavat pitää perhoset vatsassaan iltaan saakka, sillä tyttöjen avausottelu ToPo:a vastaan pelataan perjantaina klo 19.15. Muut joukkueet EBT:n tyttöjen D-lohkossa ovat PuHu ja HNMKY.  C-lohkon joukkueet puolestaan ovat: Pyrintö, Honka, RaPy LuLu ja LePy.  Samat sävelet myös tytöillä - eli paikka välieriin ja sieltä voitolla finaaliin!

Summahallilla pelataan perjantai-illasta alkaen 2. divisioonan Final Four kamppailut.  EBT:ltä hienosti mukana seuraavat joukkueet:

* A-pojat
* Mikropojat06
* Mikropojat07

* C-tytöt 02
* C-tytöt 03
* Minitytytöt 04
* Mikrotytöt 06
* Mikrotytöt 07


Onnea matkaan kaikille joukkueille!  Pelien tuloksia voit seurata täältä.

Jännityksen kevennykseksi seuraavassa kommentit C-poikien JoJolta Mika Pitkäseltä, ja sen alla C-tyttöjen valmentajan Jari Suvannon ”haasteeseen” vastaus! 

Jos luulit, että MM-lätkä olisi viikon kuumin urheilutapahtuma tapahtuma, olit väärässä. EBT P02 suuntaan SM-Lopputurnaukseen Kisakallioon ensi viikonloppuna oman lohkonsa kiistattomana voittajana (pelit 8-0) ns. sanotusti paalupaikalta. EBT:n lohkossa vastaan asettuvat PuHu, Ura Basket ja HNMKY. Jaffa ja Suffeli on siis loppunut, eikä ilmaisia lounaita ole enää tarjolla, kun Suomen kahdeksan parasta C-poikajoukkuetta kisaavat ensi viikonloppuna SM-kullasta.

”Ny rillataan”, kommentoi tilannetta syntymäpäiväjuhliltaan tavoitettu EBT:n valmentaja Jukka-Pekka Eräkangas.

 

Espoonlahden torilla tavataan!

 

 

Jos luulit, että joku MM-lätkä olisi viikon kuumin urheilutapahtuma tapahtuma, olit väärässä. EBT T02 suuntaan SM-Lopputurnaukseen Kisakallioon ensi viikonloppuna oman lohkonsa kiistattomana kakkosena (pelit 7-1) ns. sanotusti peesi positiosta. EBT:n lohkossa vastaan asettuvat PuHu, ToPo ja HNMKY. Ilmaisia päivällisiä ole enää tarjolla, kun Suomen kahdeksan parasta C-tyttöjoukkuetta kisaavat ensi viikonloppuna SM-kullasta.

”Jäitä hattuun”, kommentoi tilannetta Espoonlahden Subista tavoitettu EBT:n valmentaja Lauri Järvinen.

Kisakallioon kannustamaan! Mikä sen parempi tapa viettää aurinkoista viikonloppua!