Historialliset SM-hopeat C-pojille ja hienoa menestystä 2. divarin aluefinaaleissa

9.5.2016

C-pojat 02: SM-hopea mitalistit!
Minitytöt 04: 2. divisioonan kultaa!
A-pojat: 2.divisioonan hopeaa
C-tytöt 03: 2D yllätys hopeaa 1D pronssin lisäksi
Mikropojat 06: 2 divisioonan pronssia
Mikropojat 07: 2. divisioonan pronssia

EBT:n C-poikien SM-sarjataival päättyi hienon lopputurnauksen myötä hopeatunnelmiin Lohjan Kisakalliossa. Myös 2. divisoonan aluefinaaleissa Summahallilla EBT:läiset niittivät hienosti mitalisijoja.

Jo perjantai-iltana alkanut C-ikäisten SM-lopputurnaus huipentui eilen illalla käytyyn poikien loppuotteluun.  EBT:n pojat aloittivat kultaottelun vahvasti naapuriseuraa Honkaa vastaan.  Kamppailu oli erittäin tasaista ja jännitys katsomossa huipussaan.  Honka oli piirun verran parempi ja vei lopulta voiton niukasti lukemin 68-66.  EBT ei ole koskaan ennen voittanut poikien puolella SM-mitalia, joten eilen kirjoitettiin pala historiaa SusiTraining Centerissä!

C-tyttöjen SM-turnaus päättyi EBT:n tyttöjen osalta 8. sijaan.  Turnaus alkoi valmentajan Lauri Järvisen mukaan hieman shokinomaisesti, sillä ToPo oli ensimmäisessä SM-turnaus pelissä aivan ylivoimainen.  Alkusarjassa myös HNMKY vei pidemmän korren, mutta PuHu:a vastaan käydyn ottelun EBT:n tytöt hoitivat kotiin.  Heikosti menneiden alkusarjapelien ja suuren piste-eron takia tytöt päätyivät lopulta pelaamaan sijoista 7.-8. ja viimeisen pelin vei vastustaja, LePy, pistein 62-50.

Tapiolan Summahallissa nähtiin myös loistavaa koripalloilua, kun viikonlopun aikana ratkottiin eteläisen alueen 2. divisioonan aluemestaruuksia.  EBT:läiset toivat kotiin seuraavat sijoitukset:

Kultaa: Minitytöt 04
Hopeaa: A-pojat, C-tytöt 02, C-tytöt 03
Pronssia: Mirkopojat 06, Mikropojat 07
4. sija: Mikrotytöt 06, Mikrotytöt 07


ONNITTELUT kaikille pelaajille, valmentajille ja huoltajille!  Ensi kautena taas uudestaan!