Toni Hållfast EBT:n hallituksen uusi puheenjohtaja

10.5.2016

Toni Hållfast valittiin EBT:n uudeksi puheenjohtajaksi

EBT:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin eilen illalla. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Toni Hållfast. Myös hallituksen kokoonpano vaihtui hieman edellisestä kaudesta.

EBT:n hallituksen 2016-2017 toimintakauden kokoonpano on seuraava: Kirsi Eräkangas, Veli-Pekka Haaga (uusi), Anssi Iivonen, Ari Saarenmaa, Raija Tuomi-Sarja (uusi), Max Tuusa (uusi) ja Timo Vainio.

Toni on ollut EBT:n toiminnassa mukana noin seitsemän vuoden ajan kun hänen vanhin tyttärensä aloitti koripallon harrastamisen. Nykyisin koripalloilijoita Hållfastin perheessä onkin jo neljä, joten eri joukkueiden toiminta on tullut Tonille tutuksi.  Toni on ollut EBT:n hallituksessa mukana aktiivisena jäsenenä 2015-2016 toimintakauden, jonka myötä seuran menestymiset ja haasteet ovat tulleet hänelle tutuiksi. Siviliityössään Toni on Siemens Financial Services Suomen maajohtaja. Alla tuoreen puheenjohtajan kommentit:

”Haluan kiittää saamastani tuesta ja teen parhaani, että saamme vietyä seuraamme seuraavat askeleet eteenpäin. Kevätkokouksessa saimme muodostettua uuden, laajennetun hallituksen, jossa on edustettuna monipuolisesti eri joukkueita mikä varmasti tuo uusia näkökulmia seuraamme. Haluan kiittää Kirsi Eräkangasta ansiokkaasta työstä hallituksen puheenjohtajana ja on hienoa, että jatkat hallituksessamme. Iso kiitos myös Kimmo Irpolalle monivuotisesta panoksesta seurallemme ja kiitos, että jatkat miesten joukkueen toiminnassa mukana.  Viimeisen vuoden aikana hallituksen jäsenenä toimiessani, minua on erityisesti lämmittänyt nähdä se valtava työ minkä seurojen taustahenkilöt, toimistonväki ja valmentajat tekevät yhteisömme eteen. Tähän sopiikin hyvin lanseeraamamme lauseemme: Seura olemme me!”