K-Supermarket Kampista EBT:n miesten edustusjoukkueen pääyhteistyökumppani

6.6.2016

K-Supermarket Kampin kauppias Jouni Tuominen on allekirjoittanut kattavan yhteistyösopimuksen EBT:n miesten edustusjoukkueen tukemiseksi. K-Supermarket Kamppi on vuonna 2005 avattu myymälä Kampin kauppakeskuksessa. Kauppa palvelee vuosittain huikeat 3 500 000 asiakasta.

"Päämotiivimme aloittaa yhteistyö EBT:n kanssa on urheilun tukeminen ja näkyvyys. Toimintamalli, jossa varmistetaan, etteivät juniorit joudu edustusjoukkueen kulujen maksajiksi on minulle tärkeää. Samanlaista mallia ei minulle ole tullut vastaan. K-Supermarket Kamppi on tukenut juniori- ja aikuiskoripalloa pääkaupunkiseudulla käytännössä koko 2000-luvun. Paraikaa virittelemme toimintamallia, jolla voitaisiin suoraan tukea motivoituneita nuoria, joille lajin harrastaminen kustannusten takia on haasteellista" kertoo kauppias Tuominen.

EBT:n miesten edustusjoukkue pelaa valtakunnallista 1-B divisioonaa ja tavoittelee alkavalla kaudella Final Four -paikkaa eli sijoittumista neljän parhaan joukkoon. Joukkueen runko muodostuu pitkäaikaisista EBT:n kasvateista ja täydentyy muutamilla kokeneemmilla pelaajilla. Päävalmentajana toimii yksi Suomen koripallohistorian ikoneista, Bernard "Benkku" Harris.

K-Supermarket Kampin ja miesten edustusjoukkueen kumppanuus tulee näkymään tyylikkäästi uusissa peliasuissa ja lämmittelypaidoissa, joissa joukkue pelaa ensi kauden ottelut. 

Tervetuloa kannustamaan EBT:n miesten edustusjoukkuetta uuden kauden alkaessa ja ruokaostoksille K-Supermarket Kamppiin!