Shawn Huff EBT:n korisleiriläisten vieraana

9.6.2016

Susijengin kapteeni Shawn Huff kertomassa urastaan EBT:n junioreille
Espoonlahden urheiluhallin nuori yleisö kuunteli korva tarkkana koristähteä
Tässä kesän kotiläksyn demonstrointi
Tiputuskisan alkuheitto
Tiputuskisan mestari tähden kainalossa
Ihka onnellinen nimmarinmetsästäjä

Ei varmaan tarvitse arvella mitä EBT:n junnut muistavat parhaiten kesän 2016 kaupunkileiristään! Susijengin kapteeni Shawn Huff kävi juttelemassa, pelailemassa ja nimmareita kirjoittelemassa korisleiriläisten iloksi lämminhenkisessä tapaamisessa Espoonlahden Urheiluhallilla aiemmin iltapäivällä.

EBT:n kaupunkileirin satakunta junioria ottivat innolla Shawn Huffin vastaan.  Kunniakujan ja yläfergusonien jälkeen Shawn kertoi junnuille omasta lapsuudestaan, peliurastaan ja tulipa jopa selville, että Susijengin kapteenin lempieläin on dinosaurus! Huff kiitteli EBT:n junioreita innokkuudesta – kysymysten tulva oli loputon.  Koristähden tärkeä viesti lapsille oli harjoittelun merkitys, periksi antamattomuus sekä epäonnistumisista opiksi ottaminen ja itsensä jatkuva kehittäminen.  

Huff painotti myös koulunkäynnin merkitystä ja kertoi, että hänen isänsä oli erittäin tiukka poikansa koulumenestyksen suhteen; jos arvosanat olisivat hänellä laskeneet, niin koripallon olisi pitänyt siirtyä takavasemmalle.  Monet kuulijat olivat myös hämmästyneitä, että tähtipelaaja oli aloittanut koriksen vasta 12-vuotiaana.  Siihen saakka hän harrasti kaikkea muuta urheilua – lajien kirjo oli aika valtaisa!

Shawn antoi myös taidonnäytteitä pallonkäsittelystä, pelasi muutamat tiputukset junnujemme kanssa sekä raapusteli nimmareita palloihin ja tossuihin.  Suuren tähden lämmin sydän ja intohimo lajiin tulivat hienosti todistettua tapahtuman aikana.  Kiitos Shawn EBT:n junnujen puolesta! 

Kuvat: Peter Åhman