Aikuisten Koriskoulu jatkuu syksyllä

22.6.2016

Aikuisten mahdollisuus koripallon aloittamiseen tai harrastuksen jatkamiseen jatkuu taas kaudella 2016-2017. Tervetuloa mukaan kaikki aikuisikäiset, jotka haluatte harjoitella koripalloa valmennuksen johdolla ja oppia uusia taitoja lajin parissa! Aikaisempaa koripallotaustaa ei tarvitse olla, tässä on jokaiselle matala kynnys aloittaa uusi harrastus.

Kauden aikana pyrimme harjoittelemaan koripallon perustaitoja monipuolisesti sekä siirtämään niitä peliharjoitteisiin. Yritämme järjestää myös useita harjoituspelejä muiden seurojen vastaavia ryhmiä vastaan kauden aikana.

Naiset ja miehet harjoittelevat eri ryhmissä ja kaudella on mahdollisuus harrastaa yksi tai kaksi kertaa viikossa. Treenejä on vetämässä viime kausilta tuttuun tapaan Johanna Päivikkö.

Koriskoulu alkaa 6.9.2016.  Harjoituspaikkana on Kannunsillan väestönsuoja (Kannunsillankatu 4). Harjoitukset ovat seuraavasti:

Tiistaina: klo 19-20 naiset, klo 20-21 miehet
Lauantaina: klo 10-11.30 miehet, klo 11.30-13 naiset

Syys- sekä kevätkausi maksavat kerran viikossa harjoittelevilta 120€ sekä kaksi kertaa viikossa harjoittelevilta 200€. Yhteensä toimintakausi 2016/2017 maksaa siis kerran viikossa harjoittelevilta 240€ ja kaksi kertaa viikossa harjoittelevilta 400€. 

Lisätietoja toiminnasta saa Johanna Päiviköltä,  johanna.paivikko(at) gmail.com.
Ilmoittautumiset sähköpostitse: toimisto (at) ebt.fi.  Kerrothan ilmoittautuessasi osallistutko toimintaan kerran vai kaksi kertaa viikossa, ja laitathan spostiisi yhteystietosi.

Tervetuloa mukaan kaikki viime kaudella mukana olleet sekä uudet lajin pariin tulevat!!