EBT ja LähiTapiola jatkavat yhteistyötään

12.8.2016

Kauden 2016-2017 lisenssien hankinta-aika alkaa olla käsillä. Tutustuthan LähiTapiolan Urheilijaturva vakuutukseen lisenssivakuutusta miettiessäsi.

 Hyödy LähiTapiolan ja Espoo Basket Teamin yhteistyöstä!

 

LähiTapiolan uusi, laajennettu urheilijaturva on nyt myynnissä pääkaupunkiseudun alueella EBT:n jäsenille. Espoo Basket Team -urheilijaturva korvaa tapaturmia laajemmin kuin perinteinen tapaturmavakuutus ja on voimassa useassa eri urheilulajissa sekä urheilun ulkopuolella. Tuotteeseen sisältyy myös ainutlaatuinen TerveysHelppi-palvelu.

TerveysHelppi on palvelunumero, johon vastaavaat terveydenhuollon ammattilaiset jokaisena päivänä kello 7-23. Kun soitat TerveysHelppiin, pääset suoraan urheilulääkärille erikoishoitoon ja kuntoutuminen saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin. Myöskään omavastuuta ei peritä, kun ilmoitat tapaturmasta TerveysHelpin kautta.

EBT-urheilijaturva alkaen 50 euroa/vuosi

Tutustu EBT-urheilijaturvaan ja osta vakuutus helposti verkkosivuiltamme. Lisätietoja vakuutuksesta antavat Jaana Rydenfelt ja Paulus Pohjola LähiTapiola Pääkaupunkiseudulta. Soita tai lähetä sähköpostia!

Jaana Rydenfelt
LähiTapiola Pääkaupunkiseutu
Puh. 040 523 9276
jaana.rydenfelt@lahitapiola.fi

Paulus Pohjola
LähiTapiola Pääkaupunkiseutu
Puh. 040 966 0180 
paulus.pohjola@lahitapiola.fi