EBT ja Niko Hellman tekivät jatkosopimuksen

7.11.2016

Naisten Korisliiga ja juniorivalmentaja Niko Hellman on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen EBT:n kanssa. "Niko on osoittanut tekevänsä hyvää työtä jo pitkän aikaa. Hyvä, että saimme aikaisessa vaiheessa sovittua Nikon jatkosta" kommentoi EBT:n toiminnanjohtaja Pipa Böök.

Hellman kommentoi sopimustaan seuraavasti:  "Olen päättänyt panostaa toistaiseksi nais- ja tyttökoripalloon. Haluan omalta osaltani pyrkiä luomaan parempia edellytyksiä kehittymiselle sekä omien unelmien/tavoitteiden perään menemiselle. Näen että EBT:ssä minulla on iso kosketuspinta tyttö-ja naiskoripalloon ja näin ollen mahdollisuus vaikuttaa niiden asioiden eteenpäin viemiseen joita tällä hetkellä haluan tukea.

Suomalaisen nais- ja tyttökoripallon tason ja kiinnostavuuden nousun tulee tapahtua yhteisen työnteon ja pelaajien uskalluksen kautta. Pitää pyrkiä antamaan pelaajille seuratasolla, nuorimmista junioreista lähtien, entistä enemmän tukea ja virikkeitä rakastaa lajia ja sen harjoittelua sekä saada itseluottamusta ja nautintoa kehittymisestä. Tämä johtaa onnistuessaan minimissään elinikäiseen urheiluharrastukseen koripallon parissa valtaosan kohdalla. Näiden asioiden kautta pelaajien on myös pienempi kynnys lähteä tavoittelemaan parasta itseään koripalloilijana jonka saavuttamiseksi pitäisi uskaltaa harjoitella määrätietoisesti, osaamisen laajentamiseen panostaen, vähintään 24 ikävuoteen asti. 
Naisten edustusjoukkueen valmennuksen kautta pääsen tekemään yhteistyötä pelaajien kanssa jotka ovat päättäneet tulla niin hyväksi kuin on mahdollista ja sen tavoitteluun pyrimme tulevaisuudessa edustusjoukkueen taustoissa luomaan muitakin mahdollistavia tekijöitä kuin harjoitusten määrä ja laatu.
 
EBT seurana haluaa olla omalta osaltaan luomassa entistä parempia edellytyksiä nais-ja tyttökoripallon eteenpäin viemiselle ja juuri siinä haluan itsekin olla mukana. Toimiessani näiden naispuolisten valmennettavieni kanssa saan myös koko ajan käytännön koulutusta itseni kehittämiseen, siinä miten kommunikoida heidän itseluottamustaan edistävällä tavalla, jossa minulla on paljon parannettavaa."