Suomen Biddy-joukkueissa mukana EBT:n junnuja

21.3.2017

Emilia Peuhkurinen, Luca Juppo ja Jessica Laitila EBT:n edustajat Suomen Biddy-joukkueissa.

EBT:n juniorit Emilia Peuhkurinen, Jessica Laitila ja Luca Juppo on valittu Biddy-joukkueisiin. Leirityksessä tämän vuoden Biddy-joukkueisiin haki paikkaa yli 260 koripallojunioria, joista valittiin Biddy- ja Pikku-Biddy-joukkueet.

Emilia ja Jessica matkaavat toukokuun lopussa PikkuBiddyjen matkassa Espanjan Malagaan ja Luca "Isojen" Biddyjen matkassa maaliskuussa USA:n New Orleansiin.

 

Biddy-toimintaa on Suomessa ollut jo useamman vuosikymmenen ajan ja suomalaisista "päivän" nimistä Biddy-joukkueisiin ovat kuuluneet esimerkiksi Lauri Markkanen ja Petteri Koponen.
 

Biddy-matkoilla pelataan tietenkin koripalloa kovia joukkueita vastaan (sekä Espanjassa ja USA:ssa näitä riittää), tutustutaan paikalliseen kulttuuriin ja tietenkin vietetään aikaa ympäri Suomea tulevien joukkuekavereiden kanssa. USA:ssa majoitutaan paikallisessa perheessä, joten kielitaitoakin pääsee harjoittamaan ihan kunnolla.
 

Matkat eivät siis ole ainoastaan korisreissuja vaan tuovat mahdollisuuden uusiin ystävyyssuhteisiin, tarjoavat uusia elämyksiä ja oppia eri koriskulttuureista.


Emilia, Jessica ja Luca odottavat kovasti reissuun lähtöä ja raporttia seuraa reissujen jälkeen. 

ONNEA matkaan kolmikolle koko EBT:n väen puolesta!