Lotta Aaltonen nimetty Susiladien EM-karsintaotteluihin

24.10.2017

Suomen naisten maajoukkueen eli Susiladiesin päävalmentaja Pekka Salminen nimesi 17 pelaajaa marraskuussa pelattaviin EM-karsintaotteluihin Ranskaa ja Sloveniaa vastaan. Salmisen nippu sisältää sekä Euroopassa ja Naisten Korisliigassa pelaavia ammattilaisia että aimo annoksen nuoria tulevaisuuden lupauksia.

Kokemusta kentälle tuo myös EBT:n Naisten Korisliiga joukkueen kapteeni Lotta Aaltonen.

"Olen todella iloinen ja otettu, että tulin valituksi ja odotan innolla, että pääsen haastamaan Suomen parhaita pelaajia ja tavoittelemaan paikkaa joukkueessa. On aina kunnia asia pukea Suomi-paita päälle ja olisi hienoa päästä pelaamaan EM-hopeamitalistia Ranskaa vastaan. 
Meillä on kova 17 pelaajan rinki koossa, joten paikka rosterissa ei varmasti tule helpolla. Lähden kuitenkin laittamaan kaiken peliin ja katsotaan mihin tämän hetken kunto riittää. 
Meillä on maajoukkueessa erityisen hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki, joten en malta odottaa, että pääsen leireilemään ja harjoittelemaan ulkomailla ja muissa liigajoukkueissa pelaavien kavereideni kanssa. Tämä on hieno haaste ja mahdollisuus sekä joukkueelle että itselleni", kertoo Lotta.
 
Onnea Lotta!
 
Susileidejä pääsee kannustamaan lauantaina 11.11. kun Suomi kohtaa EM-hopeamitalisti Ranskan Töölön Kisahallissa klo 18.30.