Xmas Camp ilmoittautuminen avattu!

17.11.2017

Juhlistamme joulun pyhiä aikaisempaa laajemmalla leiriohjelmalla, tuplamäärä treeniä ja hauskanpitoa! Osana #EBTRising Projectia, olemme rakentaneet ja kehittäneet leirejämme entisestään. Joulun välipäivien osalta järjestämme tänä vuonna kaksi erillistä leiriä. Osana EBT:n laadun lisäämistavoitetta haluamme kehittää pienempien junioreiden toimintaa ja tässä leirit ovat tärkeässä osassa.

Juhlistamme joulun pyhiä aikaisempaa laajemmalla leiriohjelmalla,

tuplamäärä treeniä ja hauskanpitoa!

Osana #EBTRising Projectia, olemme rakentaneet ja kehittäneet leirejämme
entisestään. Joulun välipäivien osalta järjestämme tänä vuonna kaksi erillistä leiriä.
Osana EBT:n laadun lisäämistavoitetta haluamme kehittää pienempien junioreiden
toimintaa ja tässä leirit ovat tärkeässä osassa.

Haluamme rohkaista kaikkia pelaajia mukaan molemmille leireille, koska leireillä harjoitellaan eri teemoilla ja monipuolisesti nuorta koripalloilijaa kehittäen.

Ammattivalmentajamme ovat yhdessä rakentaneet leiriohjelmaa parhaan kykynsä mukaan, jotta pystyisimme tarjoamaan osallistujille sopivan paketin sisältäen monipuolisesti taitoharjoittelua
sekä pelin kautta oppimista, hauskuutta unohtamatta!

Aika:
27.- 29.12.2017 ja 02.-04.01.2018 klo 9:00-15:00, leirille voi tuoda lapset klo 8 alkaen ja hakea klo 16 mennessä.

Paikka:
Espoonlahden urheiluhalli (os. Rehtorintie 11) ja Storengens skola (os. Rehtorinkuja 4). Huom! Myös ulkoharjoitetta tiedossa, joten säänmukainen varustus mukaan.

Kenelle: 
2004 - 2011-syntyneille koripallon harrastajille. Leirillä harjoitellaan harjoitusryhmissä, jotka muodostamme ilmoittautumiset saatuamme.

Valmentajina: 
EBT:n päätoimiset valmentajat Tomi Malmelin, Mikko Jantunen, Lotta Vesiluoma, Markku Siironen, Adrián Reyes, Martti Iivonen ja Bernard Harris. Apuvalmentajina toimii useita nuoria valmentajia.

Hinta: 
190€ seuran jäseniltä, 225€ ulkopuolisilta
Hinta sisältää valmennuksen/ ohjauksen, lämpimän lounaan ja kevyen välipalan. Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

 

https://ebt.myclub.fi/events/728503 

https://ebt.myclub.fi/events/728502 

 

 

Xmas_Camp_Program_FI.pdf