EBT:n C-tytöt ja C-pojat kohti ensimmäistä SM-turnaustaan

5.1.2018

EBT:n C-tytöt ja C-pojat aloittavat tulevana viikonloppuna SM-sarjapelinsä. C-nuorten SM-sarjat pelataan turnausmuotoisesti kahdessa yhdeksän joukkueen lohkossa, joista selviää yhteensä kahdeksan tyttö- ja poikajoukkuetta toukokuun alussa Lohjan Kisakalliossa pelattavaan SM-lopputurnaukseen.

C-tytöt pelaavat ensimmäisen keirroksen pelit lauantaina 6.1. Honkahallilla, missä vastaan asettuvat klo 10.00 Honka 1 ja klo 14.30 HNMKY White.

C-pojat selvittivät tiensä SM-sarjaan voittamalla seitsemän syksyn kahdeksasta ottelusta. 

Ensimmäinen turnausviikonloppu pelataan Kauhajoella, jossa vastaan asettuvat Honka ja Kauhajoen Karhu.

 

”Välitavoitteena pojilla on lopputurnaukseen pääsy, joka vaatii kovassa sarjassa onnistumisia. 

 

Poikien kotiturnaukset pelataan 10.3. ja 7.4. Espoonlahden urheiluhallissa ja on todennäköistä, että viimeisessäkin turnauksessa on vielä lopputurnauspaikkoja jaossa”, kertoo C-poikien päävalmentaja Markku Siironen.

 

C-tyttöjen päävalmentajan Jari Suvannon ajatuksia kevään sarjasta ja viikonlopun peleistä:

 

 ”On hienoa, että pääsemme mittaamaan taitoja myös valtakunnallisella tasolla. Turnausmuotoinen sarja, jossa pelataan kaksi peliä lyhyessä ajassa tarjoaa meille uusia kokemuksia ja vastustajia. Samalla se vaatii pelaajilta ja valmentajilta paljon – keskeistä on säilyttää keskittyminen ja pelata tilanne kerrallaan sekä yhdessä nauttia onnistumisista ja selättää haasteita. Omat temppunsa ravinnon ja kehonhuollon osalta vaatii myös lyhyt palautuminen pelien välissä. 

Paikka lopputurnauksessa on varmasti hyvä kilpailullinen tavoite tähän sarjaan, mutta kuten tähänkin saakka etenemme harjoitus ja peli kerrallaan. C-iässä joukkueiden ja pelaajien kehitys on todella nopeaa ja ainoa tie kehitykseen on tehdä parhaansa joka päivä.

 

Viime päivien treeneissä on ollut keskittynyt ja positiivinen vire. Ensimmäisen kierroksen tutut vastustajat –paikalliskilpailija Honka sekä Rakveren-leirikumppani HNMKY – sytyttävät varmasti joukkueen antamaan parhaansa. Viikonloppuna nähdään varmasti vauhdikasta ja viihdyttävää C-tyttökorista sekä ennen kaikkea yhtenäinen ja  taisteleva EBT-ryhmä.

Toivottavasti saamme myös ison ja äänekkään kannattajanjoukon meidän tueksi!”

 

 

Toivotamme molemmille joukkueille onnea kevään turnauksiin!

 

Kaikki mukaan kannustamaan EBT voittoon!

Alla linkit peliaikatauluihin.

 

http://www.basket.fi/sarjat/joukkueet/joukkue/?team_id=4649241&season_id=101457&league_id=8214

 

http://www.basket.fi/sarjat/joukkueet/joukkue/?team_id=4648141&season_id=97727&league_id=8215