99-pojille 2-div. aluemestaruus

18.4.2010

Minipojat 99 eteläisen alueen 2-div. mestarit

Henni Silonsaaren ja Niklas Lopperin valmentamat 99-pojat nappasivat viikonloppuna eteläisen alueen 2-div. mestaruuden.

Voitto tuli tiukkojen vaiheiden jälkeen, sillä välierissä Sykki kaatui niukasti 61-56 ja finaalissa HNMKY Pakila antoi hyvän vastuksen EBT:n voittaessa 52-45. Onnittelut pojille mestaruudesta!

EBT oli muutenkin hyvin edustettuna 2-div. aluefinaaleissa. Minitytöt 98 joukkue White hävisi niukasti välieräottelunsa KorsKu:lle 44-31 ja pronssiottelu Järvenpään Namikaa vastaan oli varsinainen trilleri. Peli ratkesi vasta aivan lopussa ja EBT:n kannalta ilahduttavasti 32-31 voittoon. Minitytöt 98 joukkue pelasi myös 97-tyttöjen aluefinaaleissa EBT Blue nimellä. Välierätappio Honkaa vastaan unohtui nopeasti, sillä pronssipelissä Kori-80 sai kokea EBT:n kovuuden 31-67. Näin Anu Hausenin, Heidi Meriläisen, Annis Aarnio, Tommi Pihlajamäen ja Jukka Naukkarisen suojateille viikonloppuna kaksi pronssimitalia.

Neljäs aluefinaaleissa pelannut joukkue oli Max Tuusan ja Matti Komin valmentamat B-pojat. Hyvän kauden pelanneet pojat joutuivat tällä kertaa tyytymään 4. sijaan, sillä välierässä Pakilan Visa oli parempi 80-64 ja pronssipelissä Rekolan Urheilijat 47-63.

Onnittelut kaikille joukkueille hienosta kaudesta.

Kaikki 2-div. aluefinaalien tulokset näet seuraavasta:
http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/alueet/etelainen/aluefinaalitulokset/

Aluefinaalit jatkuvat ensi viikonloppuna 23.-25.4. 1-divisoonan peleillä ja vapun jälkeisellä viikonloppuna 7.-9.5. pelataan 3-div. aluefinaalit. 1-div. aluefinaalien yhteydessä pelataan eteläisen alueen mikropoikien mikrorieha ja tyttöjen rieha pelataan 3-div. aluefinaalien yhteydessä.

Lisätietoa aluefinaalisivuilta:
http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/alueet/etelainen/aluefinaalit/