Kauden päättäjäisiä vietettiin hallilla

4.5.2010

Kauden päättäjäisissä palkitut.

Kauden päättäjäisiä vietettiin perinteiseen tapaan sankoin joukoin Espoonlahden hallilla. Paikalle oli tullut n. 400 pelaajaa, valmentajaa ja kannattajaa.

Ennen tilaisuutta järjestettiin hallissa EBT:n tenaville (babykerholaisille, liikkarilaisille ja tenavakorislaisille) temppurata. Varsinaisten päättäjäisten aluksi tenavat palkittiin EBT:n maskotin Ebben toimesta kunniakirjoilla upeasta kaudesta.

Tämän jälkeen järjestettiin donkkikilpailu, johon osallistuivat miesten edustusjoukkueesta Marco ”Maco” Tammi sekä A-pojista Oliver ”Olli”Tuomainen ja Daniel ”Dankku” Dolenc. Upeat donkit sytyttivät hallin yleisön ja myös kisan tuomariston. Voittajaksi selviytyi lopulta Olli.

Donkkikisan jälkeen minit ja mikrot kisasivat kuljetuskisassa, jossa lisähaastetta toi pään päällä pidettävä hernepussi. Kisan voitti tytöt-98.

Palkintojen jaon aluksi kukitettiin naisten 1-divisioonaan noussut EBT Akatemian pelaajat, valmentajat ja taustajoukot. Myös EBT:n valmentajat kukitettiin, tosin tällä kertaa kukat riittivät vain naisvalmentajille – liekö valmentajakunta yllättäen kasvanut kauden aikana?

Kauden pelaajien palkitseminen oli valmentajilta jälleen haastavaa, sen verran hyvin on EBT:n juniorit tällä kaudella harjoitelleet ja pelanneet. Perinteiseen tapaan palkittiin jokaisesta joukkueesta vain yksi pelaaja kauden pelaajan pytyllä. Kauden 2009-2010 tyttöjuniorina palkittiin Kirsti Kourilehto (A-tytöt) ja poikajuniorina Daniel Dolenc (A-pojat). Suomen Koripalloliiton EBT:lle 15-vuotislahjaksi lahjoittama Esimerkillinen koripallojuniori –kiertopalkinto meni Julius Pehkoselle (A-pojat). Amo Oy:n kauden 2009-2010 tyttökummipelaajana palkittiin Lotta Vesiluoma (C-tytöt 97) ja poikakummipelaajana Sebastian Eriksson (C-pojat 96).

Myös erotuomareita, valmentajia ja taustajoukkoja palkittiin. Vuoden nuoren erotuomarin palkinnon sai Jukka Turunen ja kauden erotuomarina palkittiin Joakim Forsman. Vuoden nuori valmentaja palkinnon sai Laura Aksela (mikrotytöt 02) ja kauden valmentajana palkittiin Henni Silonsaari (minipojat 99). Valmentajakerhon kiertopalkinnon vuoden salirotan –tittelin sai Mikko Rönkä. Taustahenkilöistä palkittiin Nina Kari, Irina Matikka Eija Korhonen, Maarit Myllymäki, Jarna Merojala, Timo Vainio, Andrej DeGozinsky ja Kirsi Eräkangas. Kirsi Eräkangas palkittiin myös vuoden joukkueenjohtajana.

Kaikki palkitut perusteluineen näet TÄSTÄ.

Tilaisuus päättyi B-poikien järjestämään pulla- ja mehutarjoiluun. Myös Korispiste oli paikalla kauden päättäjäisissä esittelemässä EBT:n uutta seuratuotemallistoa.

Kiitokset kaikille päättäjäisten järjestelyihin osallistuneille hienosta tapahtumasta!