Päättäjäisissä palkitut

4.5.2010

Kauden päättäjäisissä palkitut yhteiskuvassa.
Oskari Irpola (C-pojat 96), Nina Mattila (BC-tytöt) ja Mika Metsämaa (B-pojat). Edessä Joakim Forsman (vuoden erotuomari)
Vuoden valmentajat: Laura Aksela, Mikko Rönkä ja Henni Silonaari. Palkintoja jakamassa Sandra Välikoski ja Anssi Iivonen.
Nina Kari (P99 jojo), Kirsi Eräkangas (BC-tytöt jojo) ja Irina Matikka (T98 tal.hoitaja)
Espoo Teamin kauden pelaajana palkittiin Sandra Välikoski. Palkinnon luovuttaa EBT ry hallituksen puheenjohtaja Mika Renholm.

Kauden pelaajat 2009-2010

Tenavaputki: kaikki osallistujat palkittiin kunniakirjoilla.

Koriskoulu tytöt 02: Lara Andersson
”Ahkera ja iloinen harjoittelija, joka on tekemisellään ja innollaan loistava esimerkki muille.”

Koriskoulu pojat 02: Teemu Hakkarainen
”Kuuntelee valmentajien ohjeita tarkasti, kehittynyt huimasti ja yrittää aina parhaansa”

Mikrotytöt 01: Iris Rautiainen
”Innokas harjoittelija, jolla on halu oppia uutta ja toteuttaa se parhaalla mahdollisella tavalla. Vastustajan nopeiden hyökkäysten pysäyttäjä upealla jalkatyöllä!!”

Mikropojat 01: Veeti Virta
”Kova halu kehittyä koripalloilijana. Kuuntelee siksi aina tarkasti ohjeet, keskittyy joka kerta täysillä harjoittelemiseen ja tekee aina parhaansa. Mennyt eteenpäin suurin harppauksin ja omaa loistavat edellytykset kehittyä tulevaisuuden tähtipelaajaksi.”

Mikrotytöt 00: Liisa Virta
”Luontaisesti vahva raketti, jolla on tarvittavaa terävyyttä pelikentällä. Kehittynyt paljon kuluneella kaudella.”

Mikropojat 00: Roope Karhunen
”Aina täysillä ja aina kunnolla. Menisi läpi vaikka tiiliseinästä!”

Minitytöt 99: Kristel Nyländen
”Joukkueen tehokkain pelaaja. Syttyi liekkiin kevätkaudella. Tällä tytöllä on lupa haastaa vastustajaa aina kun saa pallon.”

Minipojat 99: Joonatan Selin
”100% osallistuminen kaikkiin tapahtumiin. Kehitys ollut todella huimaa, jatka samaan malliin!”

Minitytöt 98: Noora Putilin
”Tämä tyttöjuniori harjoittelee erittäin määrätietoisesti ja ahkerasti saavuttaakseen oman unelmansa koripalloilijana. Hän osallistuu harjoituksiin ja peleihin innolla ja ilolla. Tsemppaamisen taito on 100 - 150 prosentin välillä. Hän on ystävällinen joukkuetoveri, johon sopii motto: play the game!”

Minipojat 98: Olli Vainikka
”Treeneissä mukana täysillä, oppii ja omaksuu asiat nopeasti. Halu kehittyä näkyy ulospäin ja into tarttuu myös muihin. Kehittynyt johtajuudessa myös selvästi alkukaudesta ja osaa jo hahmottaa peliä laajemmin”

C-pojat 97: Tommi Kukkonen
”Tämä pelaaja on kehittynyt kauden aikana huimasti ja osoittanut innokkuutensa lajia kohtaan useaan otteeseen. Pelaaja on myös ollut hyvänä esimerkkinä muille pelaajille, ja ajoittain jopa valmentajillekin, ollessaan usein ensimmäisenä paikalla treeneissä ja peleissä.”

C-pojat 96: Oskari Irpola
”Joukkueen tärkein pelaaja. Uskaltaa ottaa vastuuta ja näyttää aina hyvää esimerkkiä.”

C-tytöt 97: Heini Kanerva
”tunnollinen harjoittelija ja yksi joukkueen tukipilareita, jonka nopeus aiheuttaa harmaita hiuksia vastustajissa.”

BC-tytöt: Niina Mattila
”Oma-aloitteinen ja rohkea ote koripallon treenaamiseen, pelaamiseen
sekä katsomiseen. Kehittynyt huimasti koripalloilijana ja urheilijana pitkälti oman halun ohjaamana. Vaarallinen kentällä läheltä ja kaukaa”

B-tytöt 2: Roosa Sundström
”Ujoudesta huolimatta esimerkillinen harjoittelija ja tasaisesti kehittynyt pelaaja”

B-pojat 1: Mika Metsämaa
”Näyttää esimerkkiä muille teoillaan ja harjoittelullaan (saisi puhua enemmänkin!!) Ei valita turhista vaan aina mukana!”

B-pojat 2: Markus Kuisma
”Ollut kaudella lähes kaikissa treeneissä mukana. Motivaatio on säilynyt koko kauden ajan huipussaan ja hän on omalla pelillään piiskannut joukkuetta hyviin suorituksiin. Tilastot puhuvat puolestaan : kauden 21:sta pelistä tämä pelaaja teki "tupla-tuplat" 16 pelissä.”

B-pojat 3: Sami Vähämäki
”Aktiivinen harjoittelija, hyvä joukkuepelaaja ja vaarallinen heittäjä”

A-tytöt 1: Saara Sandell
”Tsemppaaja, joka vetää nimenomaan täysillä molemmissa päässä kenttää. Pelipaikasta huolimatta joukkueensa parhaita levypallopelaajia”

A-tytöt 2: Sara Saarenmaa
"Aina paikalla pelikunnosta riippumatta. Hyvä joukkuepelaaja."

A-pojat 1: Oskari Päivinen
”Sporttinen herrasmiespelaaja, joka osaa nimenomaan pelata peliä. Joukkueen kapteenilla on ehdoton muun joukkueen kunnioitus.”

A-pojat 2: Aleksi Irpola
”Itsekriittinen pelaaja ja harjoittelija. Ei pelkää näyttää tunteitaan harjoituksissa, pelissä tai vaihtopenkillä”

EBT Akatemia: Maija-Leena Kaltiokallio
”Energinen ja positiivinen olemus, yhdistettynä korkeaan henkilökohtaiseen vaatimustasoon tekemisessä tuovat joukkueeseen juuri tarvittavia asioita sekä loistavaa tuloksekasta esimerkkiä.”

Espoo Team: Sandra Välikoski
”Läpimurtokausi. Nousi joukkueensa runkopelaajaksi”

Miehet edustus: Jussi Ahola
”Pelaaja tuli toimitaan ryminällä mukaan viime kesänä ja nousi heti yhdeksi tärkeäksi johtohahmoksi. Polvivaivoista huolimatta asennetta sekä sitoutumista oli koko ajan vaikka muille jaettavaksi ja luja tahto veikin jatkuvasti läpi harmaan kiven tuoden ottelusta toiseen taattua tulosta. Kentän ulkopuolellakin tapahtui: pelaaja meni naimisiin ja perheeseen poika. Sinulla on suuri sydän ja teräksinen tahto!”

Amo Oy:n kauden 2009-2010 kummipelaajat: Lotta Vesiluoma (C-tytöt 97) ja Sebastian Eriksson (C-pojat 96)

EBT:n yhteistyökumppanin, Suomen suurimman lelualan maahantuojan Amo Oy:n ja koko Machinery konsernin arvoihin kuuluvat luottamus ja arvostus, joita käytetään palkintojen perusteluina. Luottamuksella tarkoitetaan sitä, että pelaaja pitää lupaukset, on oikeudenmukainen ja vie aloittamansa asiat loppuun asti. Arvostuksella sitä, että pelaajaa arvostaa seuraa, valmentajia, kanssapelaajia, vanhempia ja taustajoukkoja. Kunnioittaa erilaisuutta, luo kannustavaa ilmapiiriä ja käyttäytyy esimerkillisesti.

Suomen Koripalloliiton EBT:lle 15-vuotislahjaksi lahjoittama kiertopalkinto Esimerkillinen junioripelaaja: Julius Pehkonen (A-pojat)
”Iloinen velikulta jonka seurassa kaikilla on hymy huulilla. Ehdottoman esimerkillinen harjoittelija, jolla selkeä päämäärä kehittyä. Vaikeatkin tilanteet kääntyvät positiivisiksi haasteiksi. Kunnioittaa peliä ja kaikkea mikä siihen liittyy.”

Kauden 2009-2010 tyttöjuniori: Kirsti Kourilehto
”Nosti koko ajan tasoaan kevättä kohden, ja aiheutti heittotarkkuudellaan harmaita hiuksia vastustajille. Nousujohteinen kevät noteerattiin maajoukkueessa asti, ja tulevilta kausilta on lupa odottaa vieläkin enemmän!”

Kauden 2009-2010 poikajuniori: Daniel Dolenc
”Suomessa ikäluokkansa ehdotonta eliittiä, ja erittäin nousujohteinen loppukausi antaa olettaa hurjia tulevilta kausilta.”

Vuoden nuori erotuomari: Jukka Turunen

Vuoden erotuomari: Kimi Forsman

Vuoden nuori valmentaja: Laura Aksela, tytöt-00 päävalmentaja

Vuoden juniorivalmentaja: Henni Silonsaari, pojat-99 päävalmentaja

Vuoden salirotta: Mikko Rönkä (BC-tytöt, B-pojat 3, A-pojat 2 päävalmentaja)
EBT:n valmentajakerhon kiertopalkinto vuoden salirotta jaetaan valmentajalle, joka on kuluneen vuoden aikana viettänyt eniten aikaa harjoituksia ja pelejä vetäen. Palkinto annetaan valmentajalle, joka toiminut kauden aikana useamman juniorijoukkueen valmentajana.

Pro Nuori Suomi –palkinnot

Seuraaville henkilöille on 4.5.2010 myönnetty Pro Nuori Suomi –mitali ansiokkaasta ja arvokkaasta taustatyöstä EBT:n juniorijoukkueissa.

Kirsi Eräkangas, B-tyttöjen joukkueenjohtaja. Palkitaan myös EBT:n vuoden joukkueenjohtajana.
Nina Kari, P99 joukkueenjohtaja
Irina Matikka, T94 ikäluokan pitkäaikainen taloudenhoitaja, nykyään T98 taloudenhoitaja
Eija Korhonen, T00 taloudenhoitaja
Maarit Myllymäki, P97 taloudenhoitaja
Jarna Merojala, P95 buffetvastaava ja P00 taloudenhoitaja
Timo Vainio, P97 joukkueenjohtaja, T99 yhdyshenkilö ja P02 yhdyshenkilö
Andrej DeGozinsky, T98 yhdyshenkilö